Na sociální síti vznikla stránka Martin Balhar – Věříme Ti, kde jsou uvedeny všechny nejasnosti případu. „Nemám vysoké školy, ale přeci nejsem tak hloupý, abych za bílého dne vraždil uprostřed vesnice, kde celý život žiji, a pak šel domů,“ tvrdil soudu neúspěšně Balhar.

Rodiče Balhara stále tvrdí, že byl 30. září 2013 v době činu s nimi doma. Iniciativu příbuzných a kamarádů na sociální síti vítají. U Ústavního soudu leží stížnost na chyby v procesu s Martinem a je jich celá řada. Jsme rádi, že se na Facebooku k dnešnímu dni za Martina postavilo 115 lidí. Na profilu si lze přečíst o nesrovnalostech případu,“ uvedla Martinova matka Jiřina Balharová.

Balhar ve vězení přišel o přední zuby. „Nikdo mu je nevybil, ale zkazily se mu. Trpí bolestmi. Zubař tam sice jezdí, ale potřeboval by častější péči, klidně bychom mu ji zaplatili,“ dodala Balharová.

Co se stalo ve Skřipově

Ubitou pošťačku našel v uzamčené poště manžel. Vrah si odnesl 200 tisíc korun, které stejně jako zbraň a klíče od pošty policie nikdy nezajistila. Vrah na poště nezanechal ani otisky. Balhar byl odsouzen na základě nepřímých důkazů a pachové stopy z pošty.

Fotogalerie
8 fotografií