Pokud zjistíte, že vás na festivalu začaly tlačit boty, potěší vás přítomnost stánku s obuví. Dámskou část návštěvníků pohladí na duši stan s kosmetikou, kde si mohou nechat poradit a zároveň se i nechat namalovat.

Velký výběr je také v oblasti suvenýrů: Domů si můžete přivézt porcelánové nádobí, knihy, oblečení, žárovky, vlastnoruční obraz i svítící šperky. Hitem tohoto festivalu by se daly označit květinové čelenky, které na Colours of Ostrava nenosí jen slečny, ale z recese mnohdy také pánové nebo obsluha kavárny.

Zajímavostí je také prostor jedné oděvní firmy, která vám nabídne drinky, jídlo, taneční muziku, a dokonce i možnost krátkého šlofíka v improvizovaných postelích.

Jídla a pití je tu přehršel. Několik druhů piv, ovocné alko i nealko už je na Colours of Ostrava téměř samozřejmostí. Mimo to tady můžete narazit také na reklamní stánky s limonádou, becherovkou či whisky. Ta na akci připravuje taky hamburgery, má svůj vlastní bar a v jeho prostorách nejčastěji znějí známé retro písničky. 

Z jídel zde seženete snad všechno. Od brambůrků, smažených nudlí, grilovaných sýrů, tortil, pečených kolen, vegetariánských i veganských polívek a hamburgerů až po trdelníky, zmrzlinu s kávou nebo dorty.

Kapitola sama o sobě je na festivalu možnost zábavy: charitativní akce, na kterých můžete například »vytančit« peníze pro neziskový projekt. Festival nabízí také možnost zapůjčit si 3D brýle nebo navštívit diskuzní místa. Na své si ale přijdou také milovníci literatury, kteří si mohou vybrat z několika antikvariátů.

Vše o Colours of Ostrava 2017 čtěte ZDE >>>

VIDEO: V horkých dnech festivalové návštěvníky ochlazují i hasiči
Video
Video se připravuje ...

Návštěvníci Colours of Ostrava uvítali přítomnost hasičských vozů, které je osvěžovaly studenou vodou... Soňa Molatová

Fotogalerie
38 fotografií