Na konci září rodák z rakouského Kitzbühlu zveřejnil nejtěžší rozhodnutí svého života. „Vzhledem k současné realitě, která nás radikálně a neomylně likviduje (ceny vstupů - energie, plyn, potraviny apod.), oznamuje naše rodinná restaurace ukončení provozu. V činnosti budeme pokračovat do konce října,“ oznámil přes sociální sítě.

Ludwig se bohužel nedožil ani tohoto data. „Odešel můj jedinečný a ničím nenahraditelný muž, kterého jsem bezvýhradně milovala a vážila si jej pro jeho čistou duši, pevný charakter, profesionalitu, velkorysost a dobrotu,“ napsala v pátek jeho manželka.

„Bývala bych si přála, abychom si ještě mohli užít společný čas bez stresů a povinností, na který se velmi těšil i on sám. Ale události posledních let jeho srdce už patrně nemohlo unést a příběh se uzavřel, i když jsem jej úpěnlivě volala zpět,“ přiznala paní Jana.

Restauraci Westy před pěti lety navštívil Zdeněk Pohlreich, který byl uměním rakouského mistra doslova oslněn a po právu mu udělil maximální počet tří hvězd. Od toho okamžiku byla restaurace neustále plně obsazena a na rezervaci byli lidé ochotni čekat i tři týdny.

VIDEO: Zdeněk Pohlreich je v tuzemsku považován za kuchařské eso. Je známý např. z pořadu: Ano, šéfe!
Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Pohlreich bude točit nové díly Ano, šéfe! Co v nich bude?