Místo vlaků bude jezdit náhradní autobusová doprava, která je organizována podle výlukových jízdních řádů. Plánovaná výluka souvisí s údržbou a opravou kolejí a také opravou přejezdu.

Autobusy náhradní dopravy budou na většině míst zastavovat před železničními staničními budovami. Pouze namísto vlakových stanic Veselí nad Moravou – Milokošť, Ostrožská Nová Ves lázně a Kunovice zastávka budou autobusy zajíždět k nejbližším autobusovým zastávkám.

Několik linek

Linka A z Veselí nad Moravou navazuje na přijíždějící osobní a spěšné vlaky od Brna. Linka B vyjíždí dříve než linka A, aby byl zajištěný přestup ve Starém Městě a dalších stanicích. Třetí linka s písmenem K bude odjíždět z Veselí také dříve, aby byl zajištěný přestup v Kunovicích.

V opačném směru vyjíždí linka A ze Starého Města naopak s předstihem, aby byl zajištěný přestup ve Veselí, linka B navazuje na přípoje ve Starém Městě a do Veselí dojede proti pravidelnému jízdnímu řádu později. Linka K navazuje na přípoje v Kunovicích a do Veselí přijede také později.

Bližší informace najdete na webu

VIDEO: Světový rekord: Osobní vlak dlouhý 1906 metrů.

Video
Video se připravuje ...

Světový rekord: Osobní vlak dlouhý 1906 metrů. Schweizer Eisenbahnen