Narkomanka vyjela až do nejvyššího patra nákupní galerie, kde si sedla na kraj střechy, předpřipravila si jehlu i s dávkou heroinu a čekala.

Video
Video se připravuje ...

Zfetovaná žena visela na okraji střechy, sundal ji až policista Policie ČR

„Vysoko nad zemí se nebezpečně nakláněla a v jednu chvíli se dokonce pověsila jen za ruce. Všímavá oznamovatelka měla obavy o její život a zavolala na tísňovou linku 158,“ popsali policisté vyhrocenou situaci na sociálních sítích. Zároveň zveřejnili dramatické video.

Z uniforem ji chytil amok

Na místo rychle přispěchaly dvě hlídky strážníků, poté i policisté. Jenže začaly problémy. „Žena však hned po spatření uniformy začala zuřivě křičet a strážníka odháněla. Protože měla nohy svěšené přes okraj střechy, částečně se stáhl. V tu chvíli se bezpečně usadila a píchla si do levé ruky neznámou látku z injekční stříkačky,“ popsal mluvčí městské policie Jakub Ghanem. 

Policista drama vyřešil 

Šanci sundat ženu z nebezpečné pozice vycítil policista, jenž dezorientovanou Brňanku překvapil. Přiběhl z druhé strany, aby potížistku strhl na zem. 

„S pomocí dalšího městského strážníka ji tam spolehlivě přidržel a spoutal. Ženu, která tvrdila, že si aplikovala heroin, potom společně odvedli ke služebnímu vozidlu,“ dodal Ghanem. Narkomanka skončila v psychiatrické léčebně.