Zraněnému pomohla jiná skupinka mladých lidí, která také přivolala strážníky. „Se zcela nepřítomným pohledem ležel muž na dlažbě, nekomunikoval a strážníci viděli, že na hlavě má mnoho krvavých ran,“ popsal nepříjemný výjev mluvčí městské policie Jakub Ghanem.

„Muže jsme ošetřili, poskytli mu přednomocniční péči a převezli na urgentní příjem Fakultní nemocnice u svaté Anny,“ řekla mluvčí záchranky Hedvika Kropáčková.

Tři hlídky mezitím už pročesávaly okolní ulice. Dopadení mlátiček bylo otázkou několika minut, celá trojice měla totiž oblečení od krve. Mladé muže ve věku od 23 do 33 let chytili strážníci v Masarykově ulici.

V hlavní roli alkohol

Útočníky si převzala státní policie. „Za incidentem stál u všech aktérů alkohol, co bylo příčinou útoku zjišťujeme. Nyní vyslýcháme svědky,“ uvedl policejní mluvní Bohumil Malášek. Policie má k dispozici i kamerový záznam napadení.

VIDEO: Dva na jednoho, drsný útok v nočním Znojmě.

Video
Video se připravuje ...

Dva na jednoho! Kamery ve Znojmě zachytily noční útok na mladého muže. Jeden z útočníků ho kopl i do hlavy, oběť upadla na chvíli do bezvědomí Městská policie Znojmo