„Prosím všechny, kdo má čas, o pomoc při hledání v Bystrci. Můj taťka se od včera nevrátil domů. A je po něm celostátní pátrání. Naposledy byl viděn v bytě v Bystrci nad přehradou,“ napsala ve čtvrtek na svůj facebookový profil jeho dcera Martina Š. Ta zorganizovala po tatínkovi pátrací akci přátel a známých.


Policisté doplnili ze své policejní databáze, že se jedná o muže hubené postavy, který má šedé vlasy i strniště. Má zelené oči. Vysoký je 185 centimetrů.

Filmový hotel zavřel


Pátrání nakonec dopadlo dobře. „Můj táta - Petr, našel se! Je v pořádku, živý a zdravý! Nesmírně děkujeme všem lidem za pomoc při hledání. Neskutečně si vážíme všeho, co jste pro nás a tatínka udělali. Prosím o sdílení této informace dál. Případné další informace zveřejníme později! Ještě jednou moc děkujeme!,zveřejnila na svém facebookovém profilu podnikatelova dcera.

Osud známého hotel Slavia v centru Brna ale tak šťastný konec nemá. Kvůli koronaviru se zavřel jako ostatní hotely. Majitelé propustili zaměstnance, a zda ještě někdy otevřou, se neví.

Fotogalerie
6 fotografií