Pavla Zálešáková z domu odešla minulý pátek dopoledne, když byl její manžel ještě v práci. Nechala po sobě vzkaz, ve kterém psala, že potřebuje vypnout a všechno si rozmyslet a že se později ozve. Telefon nechala doma, vzala si ale s sebou deset tisíc korun, kartičku pojišťovny a občanku.

Její syn nyní prozradil, jaké problémy řešila. „Podváděla taťku, tak měla důvod si to promýšlet a na tom se domlouvali,“ řekl televizi Nova. Šokující tvrzení potvrdila i Pavlina matka. „Týden před tím incidentem mi telefonoval, že jeho žena má chlapa a že tam nastražil někde kameru a že ta kamera toho chlapa natočila,“ uvedla pro televizi Prima.

Dva dny po Pavlině zmizení pak podváděný manžel spáchal sebevraždu skokem pod vlak. V dopise na rozloučenou prý napsal, že bez ní nedokáže žít. Rodina doufá, že se žena nyní kvůli manželově sebevraždě jen bojí vrátit domů, syn má však obavy, že si ze zoufalství mohla sáhnout na život. Policie však prověřuje i verzi, zda se nemohla stát obětí trestného činu.

Spekulovalo se o tom, že jí mohl ublížit právě manžel a dopis zfalšovat. To rodina ale vylučuje, šlo prý skutečně o její rukopis. List ale přesto policie předala ke zkoumání grafologům.

Co vzkázala babička, která se nyní o děti stará, své dceři? Podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

Marie Šprtová, matka pohřešované Pavly Zálešákové (42), vyzývá svou dceru, aby se vrátila ke svým dětem, jestli je ještě naživu. Hynek Zdeněk

Fotogalerie
10 fotografií