Likvidace firem není nepřekonatelná překážka

Ukončení podnikání s sebou přináší mnoho starostí. Jednou z nich je samotná likvidace firem, která představuje pro končícího podnikatele především administrativní a právní noční můru. Naštěstí na trhu existují firmy, jež se specializují právě na ukončení podnikání. V této oblasti se pohybujeme i my, Likvidátor společností, přičemž nabízíme pomoc zejména při odvolání jednatelů a jmenování likvidátora, změně sídla firmy nebo likvidace a výmazu z obchodního rejstříku. Společnost převedeme na nás a jmenujeme likvidátora. Likvidátor společností vás tím zbaví veškerých starostí za jednorázovou cenu 35.000 Kč. Díky našim službám v oblasti likvidace firem se tak budete moci soustředit na další plány ve svém životě.

Inspirace pro každý den

Hledat inspiraci na internetu patří mezi koníčky nejednoho člověka. Ať už jde o zkrášlování domácností, kutilské tipy nebo lahodné recepty, každý chce mít domov přesně podle svých představ. Často jsou však všechny tyto tipy a nápady různě rozmístěné ve všech koutech internetu a najít je nebývá vždy snadné. Také ne vždy bývají všechny v češtině. Proto je tu Prima inspirace, kde najdete vše, co potřebujete k tomu, aby byl váš domov jako ze škatulky. Na stránkách najdete například lahodné recepty, nápady na dekorace, ale i tipy, jak se starat o své zdraví. Zkrátka a dobře zde se to na stránkách Prima inspirace inspiracemi jenom hemží.

Vestavěné skříně do každé domácnosti

Lidé se někdy  nedovedou dohodnout. I tak existuje slabý výčet témat, na kterých existuje shoda. Jedním z nich je otázka vybavení domova tak, aby odpovídal přesně podle představ. Často se objevují problémy při hledání šatních skříní, které by přesně pasovaly do prostoru. Naštěstí jsou na trhu firmy specializující se na vestavěné skříně na míru, které dokážou potěšit i toho nejnáročnějšího zákazníka. Pro ty, kdo hledají efektivní využití prostoru a eleganci v jednom, vestavěné skříně na míru od firmy Simlinterier představují ideální řešení. Nejenže dokonale zapadnou do vašeho interiéru, ale díky preciznímu zpracování na míru také maximálně využijí každý centimetr dostupného prostoru.

Originální reklamní předměty

Chcete udělat dojem na své potenciální klienty? Nebo jen potěšit své věrné zákazníky originálními dárky? Pak navštivte stránky UniPresent a vyberte si reklamní předměty  z opravdu pestré nabídky. Vybírat můžete mezi běžně dávanými firemními předměty, jako jsou psací a kancelářské potřeby, klíčenky nebo tašky, ale zvolit můžete i originálnější věci jako antistresové pomůcky, piknikové potřeby, oděvy nebo počítačové příslušenství. Stačí si jen vybrat firemní dárek, a ten pak spojit se svým logem prostřednictvím funkcí snadného kalkulátoru potisku a online vizualizace loga. Přehledná platforma UniPresent a široká nabídka produktů jsou zárukou, že najdete přesně to, co potřebujete pro posílení image vaší značky.

Skvělá párty se skvělým DJem

Pokud hledáte nezapomenutelnou zábavu na váš příští firemní večírek, oslavu nebo jakýkoliv event, profesionální DJ Radek Šiml je tou pravou volbou, která dokáže oživit každou akci. S DJem, který má zkušenosti s různými typy eventů, si můžete být jisti, že hudba bude přizpůsobena vašim přáním a atmosféra bude nezapomenutelná. Vybrat si ale DJe, který vezme na vědomí potřeby klienta nebo charakter události nebývá vždy snadné. Naštěstí se na trhu pohybují i tací, pro které je tato práce posláním a jsou schopni se přizpůsobit klientovým návrhům. Takový DJ Radek Šiml na eventu, firemním večírku nebo oslavě zanechá ve vzpomínkách zúčastněných lidí nádhernou vzpomínku.