Jaké oblečení bude v letošní sezóně v kurzu?

V letošní sezóně budou v módě kalhoty s širšími nohavicemi a s vyšším pasem. Vysoký pas na oblečení bude zkrátka in Jeho výhodou je to, že opticky zúží a prodlouží každý typ postavy. Muži i ženy pak mohou letos volit také džíny s tzv. roztrhanými koleny. In budou i cargo kalhoty s kapsami. Co se týče svršků, mohou ženy do posiloven i do města volit kratší crop topy. V kurzu budou i tank topy s širšími ramínky nebo trika s potiskem. Dále bude v módě i polo trika s límečkem a s knoflíčky. Ty vkusně doplní každý sportovní outfit. Trendy budou letos na jaře i kostkované flanelové polokošile. Tento trend se do módy cyklicky vrací a právě teď je ten správný čas, abychom ho oprášili. Moderní budou v jarní sezóně i teplákové soupravy. Líbit by se vím mohly kousky v Y2K stylu. Volit můžete i modely s velkým nebo s malým potiskem. Tady dejte na váš vlastní vkus. Co se týče business oblečení, budou in pouzdrové sukně a volnější halenky v boho stylu. Inspirovat se můžete např. i tady: https://www.bolf.cz/. Tady si moderní kousky vybere i ten nejnáročnější z vás.

Jaké doplňky by neměly letos chybět ve vašich outfitech?

Letos budou módní zejména oděvy a doplňky z přírodních materiálů. A není se čemu divit. Jsou módní, odolné i udržitelné. Mezi oblíbené jarní doplňky budou letos patřit klasické baseballové čepice a truckerky se síťovinou. In budou také koženkové nebo kožené batohy a větší kabelky. Muži mohou volit také semišové tašky přes rameno. In budou kousky s lesklými sponami a cvoky, které ženy i muži snadno sladí i se svými šperky, jako jsou hodinky, náušnice nebo prsteny. Letos budou v kurzu také pásky s ornamenty. Opět můžete vybírat semišové modely. Ty jsou pro jaro jako stvořené.

Které barvy, motivy a vzory budou letos v módě na oblečení a na doplňcích?

Chcete-li se letos blýsknout, bude dobré, když budete znát trendy barvy pro letošní sezónu. Pro letošek budou hrát prim převážně přírodní nebo pastelové tóny barev. Modré, zelené i oříškové kousky tak budou letos perfektním řešením. Volit můžete vždy i černou nebo bílou klasiku. Černá a bílá jsou barvy univerzální, módní a výborně zapadnou i do kapsulových šatníků. Letos se nevyhýbejte ani vzorům a motivům. In budou kostkované a proužkované retro vzory. Vsadit však můžete i na abstraktní a na zvířecí motivy. Ty jsou tu pro ty odvážnější z vás. Vždy se snažte dodržovat i módní pravidlo, které říká, že méně znamená mnohdy více. Příliš vzorů či motivů v jednom outfitu by nemuselo působit zrovna harmonicky. K pestrobarevným halenkám nebo k svrškům se vzory a s motivy tak volte spíše už jen jednobarevné kalhoty a sukně. Naopak k minimalistickým jednobarevným blůzkám a mikinám můžete vybírat i vícebarevné kalhoty nebo sukně. Tím se outfit vkusně sjednotí.