Pro všechny milovníky výhodných nákupů je tu naštěstí nová platforma Bravosleva.cz. Určitě si říkáte, že tu máme již dost takových platforem, ale tato u nás nemá obdoby. Jedná se o internetovou stránku, kam můžete denně chodit pro inspiraci a pro ty nejlepší nabídky, ať už hledáte všechny slevy na módu a oblečení nebo sháníte slevové kódy, se kterými se vám v košíku odečtou pěkné částky. Ale nejedná se pouze o tyto kategorie, naleznete tu slevové kódy pro celou škálu produktů od elektra, zútulnění vašeho domova, kosmetiku až po vše pro vaši zahradu či slevy na hry. V nabídce nesmí chybět ani péče o vaše zdraví, takže vás zde čekají všechny slevy na zdraví. Pokud často chodíte do lékárny, určitě se vám bude hodit Dr Max dárkový poukaz, a nebo jej můžete darovat svým blízkým třeba pod stromeček nebo k narozeninám. Sháníte-li novou obuv, výhodné nabídky seženete i v této sekci. Například Eobuv slevový kód na zlevněné zboží, se kterým půjde nakupování úplně samo, protože se nemusíte obávat, že byste utratili příliš mnoho peněz.

Na Bravosleva však nenajdete pouze tajné nabídky a slevové kupóny. Těšit se můžete i ze speciálních svátečních akcí typu Valentýnské slevy, Den matek či Velikonoce a mnoha dalších, které jsou zde představovány spolu s tipy, jaké dárky vybrat, kam se můžete vydat na svátky nebo kde najít ty nejvýhodnější slevy. Jak již plyne z názvu, se slevami to Bravosleva myslí opravdu vážně a pro své zákazníky denně hledá ty největší. Bravosleva je pro vás perfektní volba, pokud chcete:

• Být první, kdo dostane ty nejlepší nabídky

• Ušetřit při nákupu

• Mít přehled o tom, jaké probíhají sváteční akce a jaké dárky vybrat

• Dostávat slevové kupóny

• Přehlednou platformu s desítkami nejoblíbenějších značek na českém trhu

• Mít všechny slevy hezky po ruce

Slevový kupón však nepotěší jen vaši peněženku, ale hlavně vás. Statistiky ukazují, že zákazník je více motivován do koupě nového produktu, pokud je mu nabídnut slevový kupón. Takže pokud již dlouho přemýšlíte nad koupí něčeho, co opravdu chcete, stačí si na Bravosleva najít váš e-shop a těšit se ze slevového kupónu. Zasloužíte si totiž to nejlepší a pokud u nákupu můžete ušetřit, pak je to jistá volba. Zajímavostí je fakt, že slevové kupóny nejsou žádným módním hitem tohoto století. Ve skutečnosti první slevový kupón vůbec byl vydán již v roce 1888! A tipněte si, jaká firma tento marketingový krok spustila? Kdo jiný než Coca Cola, která se pyšní velkou oblíbeností svých nápojů na trhu dodnes. Jednalo se o slevový kupón na nápoj zdarma. Od té doby však slevové kupóny dostaly nový význam a dnes se až tak často nesetkáme s těmi papírovými, jako s těmi online. Dá se tedy říci, že lidé se snaží výhodně nakupovat již pár desítek let a není se čemu divit. Kdo by nechtěl ty nejlepší ceny, díky kterým může ušetřit a třeba si naspořit na jiné věci nebo jet na dovolenou.

Stále váháte? Bezkonkurenční nabídky přibývají na stránkách Bravosleva každý den a určitě nešlápnete vedle, pokud i vy tuto platformu vyzkoušíte. Věříme, že budete ohromeni stejně jako spousty dalších zákazníků, kteří službu využívají při svém každodenním nákupu. Již nemusíte zdlouhavě hledat slevové kupóny a nápady na dárky. Odborný tým se o to postará za vás, jelikož každý den usilovně pracuje a díky tomu vám zaručí ty nejlepší ceny. Dejte této platformě šanci a určitě nebudete litovat. A proč jsme si tak jisti, že se jedná o kvalitní službu? Odpověď hledejte v dalších zemích, kde je Bravosleva velmi oblíbená jako je například Polsko, Německo, Itálie, Nizozemsko či Velká Británie a nespočet dalších.