Pravidlo, kterým byste se při výběru měli řídit, je celkem jednoduché – zamyslete se nad tím, co a jak vlastně chcete holit. Je vaším cílem hladká tvář bez jediného chloupku nebo se chcete spíše soustředit na styling a úpravu pečlivě pěstěného strniště? Zvažte také, zda a jak moc chcete zatočit s ochlupením i jinde po těle. Budete potřebovat i zastřihovač chloupků v nose, zastřihovač obočí nebo třeba holicí strojek na intimní místa? Odpověď na tyto otázky je klíčová a povede vás směrem, kterým se v oblasti holicích strojků a zastřihovačů vydat.

Dokonale hladké oholení vousů s Braun Series 7 a Braun Series 9

Vykouzlit perfektně oholenou tvář je s žiletkou obtížný a pracný úkol, který občas skončí nejedním bolestivým říznutím. Proč ale ztrácet čas s něčím, co jde dělat rychle, efektivně, a navíc s dokonalým výsledkem? Dejte proto žiletkám sbohem a místo toho zvolte elektrický holicí strojek Braun Series 9. S ním vyčarujete perfektně hladké oholení snadno a rychle, a to i na cestách. Tenhle pomocník navíc zvládne dokonale tvarované strniště, přesné zastřižení i bezchybné tvarování kontur. A to pohodlně a zcela bez práce. Osvědčenou volbou je také jeho předchůdce Braun Series 7, se kterým si můžete vybrat intenzitu holení a díky snímačům se strojek perfektně přizpůsobí tloušťce a hustotě vašich vousů.

Autor: Braun

Profesionální zastřihovač vousů Braun Styling BT

S úpravou konečného vzhledu vašich vousů (a je jedno, zda máte několikadenní strniště, bradku nebo kotlety) si pozvěte na pomoc jejich zastřihovač. Pokud hledáte ověřenou kvalitu, zvolte zastřihovač Braun Series BT 7, který je univerzálním pánským holicím strojkem, s jehož pomocí jednoduše oholíte obličej přesně podle vašich představ. Přináší s sebou snadné, rychlé a pohodlné oholení jedním tahem. Výsledkem je kontrolované tvarování vousů do jakéhokoliv tvaru a stylu, který vás napadne.

Autor: Braun

Dokonalý sestřih pomocí Braun zastřihovač vlasů HC

Do oblasti pánského holení patří samozřejmě také úprava a styling vlasů. Pro všechny, kteří si s účesem chtějí poradit sami v pohodlí domova, je tu proto strojek na vlasy Braun HC. Jeho nastavitelný hlavní hřeben vám umožní získat přesně takový účes, jaký si přejete. Hřeben umožňuje nastavení v rozsahu 3–24 mm. Holicí břity vlasového zastřihovače Braun jsou konstruovány pro dlouhotrvající ostrost. To vám dává přesnost, jakou potřebujete, abyste dosáhli účesu, jaký chcete.

Autor: Braun

Holení těla a intimních oblastí jedině s Braun Styling BG

Je pro vás nejzásadnější péče o tělo a intimní oblasti? Pak zvolte zastřihovač Braun Styling BG. Zastřihovač na tělo je vybaven technologií SkinShield speciálně navrženou tak, aby chránila pokožku v citlivých oblastech před poraněním a pořezáním. S technologií SkinShield můžete snadno pečovat o všechny partie vašeho těla bezpečně, šetrně a hygienicky. Ať už potřebujete oholit třísla, podpaží nebo hruď, díky šetrnému hřebenovému nástavci, který minimalizuje kontakt s pokožkou, to bude naprostá hračka.

Autor: Braun

Hladké oholení od hlavy až k patě díky Braun MGK

Na celkovou úpravu všech nepoddajných chloupků či vousů jsou nejlepší volbou univerzální a multifunkční zastřihovače, které si snadno poradí s jakýmkoli nechtěným porostem. Pokud se doma nechcete trápit s několika různými strojky, které je třeba různě kombinovat, sáhněte po Braun MGK. Jedná se o multifunkční sadu péče o tělo, která je navržena tak, aby byla všestranná – a je vcelku jedno, zda si jen udržujete strniště, nebo se chystáte na úpravu citlivých míst. S bohatým příslušenstvím pro různorodý styling se všestranný zastřihovač Braun Styling MGK nezalekne žádné výzvy, poslouží vám třeba jako zastřihovač chloupků v nose nebo jako holicí strojek na intimní místa.

Autor: Braun