Proč letos do svého šatníku zařadit dámské lodičky?

Pokud chcete jít tzv. s dobou, bude to chtít vybavit botník i stylovými dámskými lodičkami. Ty jsou lehké, skladné a hodí se k nejrůznějším druhům oblečení. Nosit je mohou mladší slečny, ale i dámy v letech. Jedná se o trendy boty, které si oblíbí ženy a dívky v každém věku. Dámy pak nejčastěji nosí lodičky do pracovních outfitů. Slušet vám budou např. s módní trapézovou nebo plisovanou sukní. Vsaďte na kousky s vysokým pasem – ty budou letos opravdu v kurzu. Vysoký pas vám opticky prodlouží a zúží postavu.

Dámské lodičky však ženy mohou nosit také ke kalhotám. Nejlépe uděláte, vyberete-li si k trendy lodičkám kalhoty se zúženou nohavicí. Díky tomu pak vyniknou v celé své kráse. Dámské lodičky můžete nosit také k šortkám. Opět vám prodlouží opticky figuru a díky nim tak vyčarujete dokonalý outfit. Vydat se s nimi můžete do města, na posezení s přáteli i na rande. Na stylové kousky se můžete podívat např. zde: https://www.eobuv.cz/damske/polobotky/lodicky-1.html. Tady si módní pár lodiček vybere i ta nejnáročnější z vás.

Jaké barvy, vzory a motivy dámských lodiček budou v letošní sezóně in?

Pokud chcete, aby byl váš outfit s lodičkami vyšperkovaný do posledního malého detailu, bude dobré, když budete znát módní barvy, vzory a motivy pro danou sezónu. V té letošní vítězí na plné čáře přírodní a pastelové tóny barev. Hnědé, pistáciové i krémové kousky tak budou letos dobrou volbou. Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá i bílá jsou totiž barvy univerzální a výborně se hodí i k pestrobarevnému oblečení nebo k oděvům se vzory a motivy. Když už je o nich řeč, budou v módě ty zvířecí a květinové. Trendy však budou i klasické puntíky, kostky či proužky. Ve finále tak bude záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Také nezapomínejte, že by měly vaše lodičky ladit i s dalšími doplňky v outfitu. A to nejen barvou, ale i strukturou. Hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. V ideálním případě si vyberte k lodičkám dámskou trendy kabelku nebo ruksak. Módní elegantní dámské batohy do města budou letos opravdovým hitem.

Autor: EnvatoElements

Podle jakých dalších parametrů vybírat stylové lodičky na teplé období?

Dámské stylové lodičky bychom měly vybírat na základě několika kritérií. Důležitá není jen cena nebo design, ale také materiál, z kterého jsou lodičky vyrobené. V letošní sezóně budou in především kožené modely dámských lodiček. Kousky z pravé kůže mají mnoho výhod. Kožené lodičky jsou odolné, vysoce módní a také jsou tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým módním světovým značkám. Je tak z čeho vybírat. I lodičky ze syntetiky jsou však v dnešní době na velmi dobré úrovni. Vybírejte tak podle svého vkusu, musíte se v nich totiž cítit dobře. Švy na lodičkách by měly být dále dobře zarovnané a barva by se neměla z lodiček odírat.