Jedno z nejoblíbenějších nákupních období se pomalu blíží ke konci. Nyní máte poslední možnost využít Černý pátek, který přináší řadu slev. A že některé speciální nabídky stojí skutečně za to! Třeba operátor O2 představil hned dvojnásobný Black Friday.

Od začátku listopadu nabízí O2 novým i stávajícím zákazníkům slevovou tisícikorunu. V období Black Friday ale operátor tuhle slevu navíc násobí! „Víme, že nákupy dárků a příprava na Vánoce není vůbec levná záležitost. Chtěli jsme proto našim zákazníkům v předvánočním čase pomoci a rozhodli jsme se zdvojnásobit slevové vouchery,“ vysvětluje Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení.

Namísto jedné slevové tisícikoruny, kterou zákazník má za každou službu u operátora O2, získá v aplikaci Moje O2 slevové tisícikoruny dvě. Díky tomu může pořídit dva dárky a každý se slevou tisíc korun.

„Pokud se třeba nakupující rozmýšlel, jestli koupit o tisíc korun levněji telefon, anebo prémiová sluchátka O2 pods+, nemusí už váhat. Se slevou může teď koupit obojí,“ dodává Václav Dostál.

Operátor O2 si připravil dvojnásobný Black Friday
Autor: O2

Lámete si hlavu s dárky? Máme pro vás tip  

Nevíte, co pořídit svému blízkému pod vánoční stromeček? Nejen všechny milovníky hudby a podcastů potěší bezdrátová sluchátka O2 pods+ s prémiovými funkcemi. Díky inteligentnímu potlačení hluku může posluchač jednoduše odfiltrovat okolní ruch a naplno se ponořit do světa hudby.

Nyní díky Black Friday nabídce nemusíte přemýšlet, jestli prémiová sluchátka koupíte kamarádovi nebo třeba svému dítěti. Bezdrátová sluchátka O2 pods+ můžete po uplatnění slevy koupit za skvělých 499 korun oběma!

Prémiová sluchátka O2 pods+ jsou dostupná ve třech barvách
Autor: O2

Telefon vykouzlí úsměv na tváři

Telefon je běžnou výbavou každého člověka, takže pod stromečkem udělá radost každému. Slevový voucher lze uplatnit i na oblíbené modely z nabídky O2. „Slevovou tisícikorunu můžou zákazníci využít třeba na nejoblíbenější 5G telefony – iPhone 14, Samsung Galaxy A33 5G, Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G, vivo X80 Lite 5G a HONOR Magic 4 Lite 5G,“ uvádí příklady Václav Dostál.

Pokud jste ještě nevyužili našlapaného Black Friday od O2 máte poslední šanci. Speciální nabídka platí pouze do 30. listopadu 2022, takže neváhejte příliš dlouho. Ideální vánoční dárek čeká v O2 Prodejnách nebo e-shopu. Více informací o nabídce se dozvíte na webu o2.cz/vanoce