1. Pravé autentické Chorvatsko

Určitě budete s námi souhlasit, že není Chorvatsko jako Chorvatsko. Chcete-li se vyhnout přeplněným plážím a hektickým letoviskům poznačeným masovým turismem, doporučujeme některý z jadranských ostrovů, například malebný Ugljan. Právě zde vás čeká to pravé autentické Chorvatsko se vším, co na něm milujeme: nádherné pláže, průzračné moře, přírodní bohatství, gurmánské zážitky a v neposlední řadě pohostinní a srdeční lidé.

2. Nádherná příroda na ostrově

Možná méně známý, ale právě proto stále neobjevený ostrov Ugljan najdete u idylické rybářské vesnice Kukljica jenom pár kilometrů od města Zadar. Trajektem se tam dostanete za necelou půlhodinku. Tento smaragdově zelený klenot Jadranu vás okouzlí a omámí zároveň. Okouzlí překrásným mořem, množstvím přírodních krás a jedinečnými místními tradicemi. Omámí vás podmanivou vůní piniových lesíků a olivových hájů, které jsou všude kolem.

3. Krásná pláž přímo v resortu

Ostrov Ugjan nabízí na svých březích řadu malebných zátok s plážemi, každý si zde najde tu svou, která mu nejvíc vyhovuje. Jednu z nich máte přitom přímo v resortu Zelena Punta. Jen pár kroků od vašeho nového apartmánu si budete moci kdykoli zaplavat, nabrat bronz nebo si jen tak vychutnat zasloužené nicnedělání, například při čtení dobré knihy. Jednoduše pohodička, lážo-plážo.

Autor: Prime Tourist Resorts, a. s.

4. Sportoviště i plážový bar

A co aktivnější formy odpočinku? Nema problema! Resort Zelena Punta nabídne množství sportovišť, nebude chybět multifunkční hřiště a malý fotbal, plácek pro plážový volejbal, minigolf nebo padelový kurt. Kdo je sportovně založen, rozhodně se nebude nudit. A nuda nehrozí ani večer. O váš noční život se postará stylový plážový bar Skakaona s dokonale namíchanými drinky a skvělými dýdžeji. Nejenže se zde skvěle pobavíte, ale přitom se seznámíte i s novými inspirativními lidmi, s nimiž budete mít minimálně jednu věc společnou – lásku k Chorvatsku.

5. Resort, kde platí, že green je in

Resort Zelena Punta se bude moci pochlubit nejen nádherným přírodním prostředím, mnoha plážemi, novými sportovišti, výbornou restaurací či plážovým barem, ale také zodpovědným přístupem k životnímu prostředí. Resort vyznává filozofii trvale udržitelného turismu a cestovního ruchu – s maximálním respektem vůči přírodě i místním komunitám. Jinými slovy řečeno, zde bude do tečky platit, že green je in. Chorvaté by řekli – hvala!

To vše jsou důvody, pro které si dovolíme tvrdit, že kdo miluje Chorvatsko, ten si nepochybně zamiluje i resort Zelena Punta. Svou lásku k této zemi můžete navíc již brzy znásobit i koupí vlastního apartmánu přímo v resortu. Navštivte jeho web a dejte vědět, o jaký typ apartmánu byste měli nezávazný zájem. Vaše druhá nemovitost v Chorvatsku vám jistě udělá obrovskou radost. Radost na druhou.

Více informací naleznete zde.