Nakupovat vánoční dárky není žádná věda. Skutečné umění nastává, když je chcete pořídit výhodně! Možná letos více než kdy jindy řešíte právě otázku výdajů a snažíte se je udržet na uzdě. A to je teprve výzva! 

Do této situace přichází černý pátek – tedy Black Friday, který s sebou nese příslib slev. Ne vždy ale stojí zvýhodněné akce skutečně za to. Někdy se může tato slevová mánie naopak pěkně prodražit.

Dávejte si pozor na slovíčko „ale“ 

Některé nabídky totiž můžou obsahovat nějaké to „ale“. V období Black Friday, se můžete setkat třeba se slevou padesát procent. Ale pouze na vybrané zboží. Ale až na druhý zakoupený produkt. Ale, ale, ale… 

A to se pak nákupy prostě nevyplatí. Je proto důležité si vždy pořádně přečíst podmínky akce a rozmyslet si, jestli danou věc skutečně potřebujete. Nebo ji chcete jen proto, že má na sobě červenou nálepku se znakem procenta. 

Autor: O2

Symbol procenta má v sobě háček

A u procent ještě chvilku zůstaneme, protože to je další háček, na který se můžete jednoduše nachytat. Jak to? Protože i když sleva může být třeba 30 procent, výsledné zlevnění nemusí být tak vysoké.

Například pokud přemýšlíte nad hrnečkem, který původně stál 150 korun a má na sobě nyní visačku 30% sleva, ušetříte jen 45 korun. Ale v obchodu necháte víc jak stovku, kterou jste třeba původně ani utratit nechtěli.

Lepší je proto nekoukat na procenta, ale zaměřit se na konkrétní slevovou částku. Například operátor O2 připravil jednoduchou a skutečně lákavou Black Friday nabídku. A to bez háčku!

Osvědčený tip, který se prostě vyplatí 

Od začátku listopadu nabízí operátor O2 novým i stávajícím zákazníkům slevovou tisícikorunu. V období Black Friday operátor tuhle slevu navíc násobí! Namísto jedné slevové tisícikoruny, kterou zákazník má za každou službu u operátora, dostane slevové tisícikoruny dvě.

Díky tomu může pořídit dva dárky a každý se slevou tisíc korun. Nejen že nabídka je jasná, ale elektronika jako dárek udělá radost zkrátka všem. A náš tip?

Nejen všechny milovníky hudby a podcastů potěší bezdrátová sluchátka O2 pods+ s prémiovými funkcemi. Díky inteligentnímu potlačení hluku může posluchač jednoduše odfiltrovat okolní ruch a naplno se ponořit do světa hudby. Všechny výhody sluchátek O2 pods+ jsme popsali v článku Jak zvládnout přípravu na Vánoce levou zadní.

Prémiová sluchátka O2 pods+ jsou dostupná ve třech barvách.
Autor: O2

Nyní díky Black Friday nabídce nemusíte přemýšlet, jestli prémiová sluchátka koupíte kamarádovi nebo třeba svému dítěti. Bezdrátová sluchátka O2 pods+ můžete po uplatnění slevy koupit za skvělých 499 korun oběma! A to je nabídka, která se skutečně vyplatí. Bez háčku a bez ale! Velkým plusem je i možnost uplatnění slevových voucherů na oblíbené telefony – třeba iPhone 14, Samsung Galaxy A33, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, vivo X80 lite nebo HONOR Magic 4 Lite.

Pozor! Speciální nabídka platí pouze od 22. do 30. listopadu, takže příliš dlouho neváhejte. Ideální vánoční dárek na vás čeká v O2 Prodejnách nebo e-shopu. Více informací o nabídce se dozvíte na webu o2.cz/vanoce