Autor: archiv Audioteka CZ

Hned několik nových audioseriálů letos představila Audioteka, největší audioknižní platforma v Česku. V katalogu najdete i mnoho dalších zajímavých titulů. V rámci podzimní nabídky nás zaujaly tyto:

Jiří Havelka: Agent 

Autor: archiv Audioteka CZ

Průlomový dokumentární audioseriál vypráví strhující příběh posledních dní života bývalého ruského agenta a nekompromisního Putinova kritika Alexandra Litviněnka. Mapuje dobu, kdy marně bojoval s následky otravy a zároveň pátral po tom, kdo za ní stojí. Autor a režisér Jiří Havelka s posluchači sdílí i citace z materiálů, které dosud nebyly do češtiny přeloženy nebo umělecky zpracovány. V hlavních rolích excelují hvězdy Dejvického divadla v čele s Jaroslavem Pleslem, Klárou Melíškovou, Ivanem Trojanem a Martinem Myšičkou. Agent také zaujal porotu Audioknihy roku 2021. Stal se absolutním vítězem a audio dramatizací roku.

Kinga Krzemińska, Krzysztof Komander: Strážmistr Cuff 2

Autor: archiv Audioteka CZ

O napětí, ale také o odpočinek a zábavu se postará další titul z produkce Audioteky. Je jím již druhá série příběhu o nonšalantním strážníku Cuffovi. Jeho profesním snem je chytit sériového vraha – a jak se zdá, konečně má příležitost si ho splnit. Když je na ruském kole nalezeno tělo neznámého muže, snaží se případ za každou cenu vyřešit, ač všichni předpokládají, že jde o přirozenou smrt. Stejně jako v první sérii i v nových dílech podávají skvělé výkony David Novotný a Jan Vondráček.

Mark Manson: Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le  

Autor: archiv Audioteka CZ

Audioknihy jsou také skvělým pomocníkem pro osobní rozvoj. Pokud vás zajímá, jak rozpoznat vaše limity a smířit se s nimi, je tenhle titul trochu odvážnou, ale přesto jasnou volbou. Jeho autor, americký bloger, podnikatel a autor tak trochu jiných motivačních knih říká: „K čertu s pozitivismem. Pokud něco stojí za ho**o, tak si to přiznejme a naučme se s tím žít.“ Možná je to právě to, co v sychravých podzimních dnes potřebujete slyšet i vy. Audioknihou vás provede nezaměnitelný hlas Davida Prachaře.

Podrobnější informace k těmto a dalším titulům najdete na www.audioteka.cz.