Internet 5G je pátou generací bezdrátových systémů a velký technologický skok dopředu. Sítě 5G nabízejí až desetinásobnou rychlost a velmi významné snížení doby odezvy. Pojďte se podívat, na jaké další výhody se můžete těšit, pokud začnete nový internet využívat.

Stahování rychlostí blesku

Vyšší rychlost přenosu dat pro rychlejší brouzdání po internetu se hodí. Pokud jste 4G považovali za rychlé připojení, stahování dat na 5G poskytuje ještě mnohem vyšší rychlost. Překvapí vás, jak rychle najdete cokoliv, co budete hledat. Stahování zabere méně času a o to kratší dobu s telefonem budete pracovat, vybíjet baterii.

Je nejlepší na úklid i do auta

Síť 5G je miláčkem „internetu věcí“. Vysavač, osvětlení v bytě, nebo zabezpečení garáže? Skvěle se hodí pro ovládání různých chytrých domácích spotřebičů a mnoha dalších zařízení a vybavení domu 21. století. Úklid a kontrolu domácnosti tak zvládnete pár dotyky ze svého smartphonu. Pokud svůj telefon využíváte i při propojení s ovládáním auta, díky rychlosti přenosu dat může zařízení okamžitě reagovat na nové situace, kdy v případě nehody zavolá smartphone okamžitou pomoc.

Ideální pro hráče i internetové surfaře

Přístroje za vás uklidí, o to více budete mít času na zábavu. Počítačovou hru si lehce stáhnete do mobilu či tabletu v perfektní kvalitě. Kromě hraní oceníte bleskovou odezvu ve všech oblíbených aplikacích, při natáčení videí na Instagram a TikTok či streamování zobrazení třeba ve virtuální realitě.

5G internet zdarma

Pokud chcete internet 5G nezávazně vyzkoušet, SAZKAmobil je první virtuální operátor, který umožňuje svým zákazníkům využít možnosti sítě zcela bez závazků. Novinka platí automaticky pro všechny zákazníky předplacených karet i paušálních tarifů bez příplatku a dalších omezení. Rychlost internetu v 5G síti mají možnost si vyzkoušet také noví zákazníci předplacených karet zcela zdarma.

Když se chcete zlepšovat

Ideální vlastnosti nové internetové sítě 5G zatím kazí jenom dva nedostatky. Kvůli bleskové rychlosti a nízké odezvě je 5G internet trochu více náročný na stav baterie než původní síť 4G LTE. Druhou nevýhodou jsou technické požadavky na váš smartphone, protože 5G funguje na novějších telefonech.