Luxus ve vysokém lesku

Lesklá úprava nábytku dokáže prostor nejen zvětšit a provzdušnit, ale zvládne prosvětlit i tmavé kouty místnosti. Na nábytku skvěle vypadá samotná, ale její elegantní a luxusní vzhled ještě více vynikne v kombinaci s matným dřevodekorem. Ten se postará o útulnost obývacího pokoje. Naleštěné povrchy dají vyniknout i nevšednímu frézování dvířek či zajímavým úchytkám. Skvěle se hodí do moderních interiérů či skandinávských a minimalistických domácností.

Variabilní systém nábytku Linate
Autor: Asko

Světlé barvy hrají prim

Že správně zvolené barvy umí s prostorem doslova zázraky, je obecně známo. Bílá, krémová, béžová nebo světle šedá jsou odstíny do malých prostor jako stvořené. Dokáží rozzářit i pokoj, v kterém je nedostatek přirozeného světla. Nespornou výhodou takového designu je jeho nadčasovost a snadná kombinovatelnost s doplňky a dalšími kusy nábytku.

Variabilní systém nábytku Enrique
Autor: Asko

Správné dekorace podtrhnou vzdušnost

Ve stísněných prostorech je potřeba zvážit využití každého centimetru. Místnost bez dekorací ale na druhou stranu působí velmi chladně a neosobně. Do malých obýváků dekorace bezesporu patří, ale je potřeba volit spíše jemnější kousky a rozhodně to nepřehánět s množstvím. Třeba květiny v průhledné váze vypadají vždy skvěle. Lesklý kov také umí krásně zdůraznit světlost a vzdušnost celé místnosti. Nezapomínejte ani na zdi, které můžete ozdobit oblíbenými fotografiemi v rámečku nebo úchvatnými ručně malovanými obrazy.

Skleněná váza Molla, 199 Kč
Autor: Asko