Nepříjemný pojem inflace nás v posledních měsících provází na každém kroku. Proto není divu, že hledáme všemožné způsoby, jak ušetřit, i u mobilních operátorů. Služby současným potřebám přizpůsobuje také největší virtuální operátor v České republice SAZKAmobil. „V době rostoucích cen na trhu jsme se rozhodli upravit nabídku našich tarifů tak, abychom vyšli vstříc všem zákazníkům,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu a dodává: „Věřím, že vylepšené tarify pomohou zákazníkům ušetřit a zároveň získat více volání, SMS a surfování na internetu.“

Neomezujte se a volejte

Stávající Šťastný tarif 499 nově kromě pořádné porce mobilních dat v objemu 5 GB zákazníkům nabízí neomezené volání do všech sítí. Konečně si není třeba dělat starosti s tím, jak dlouho a s kým telefonujete, zda ještě zbývají volné minuty nebo jestli je nutné dokoupit další. S aktuálním Šťastným tarifem 499 volejte zkrátka bez omezení komukoliv a kdykoliv. Vylepšenou nabídku mohou využívat i stávající zákazníci, kterým je nová služba aktivována automaticky.

Nový Šťastný tarif

Čtveřici tarifů, které SAZKAmobil dosud nabízel, doplňuje nový Šťastný tarif 199. Ten je určen pro zákazníky, kteří sice nepatří mezi nejnáročnější uživatele mobilních služeb, ale přesto si chtějí užívat výhod svého tarifu naplno a zároveň ušetřit. V základu tarif obsahuje 100 volných minut do všech sítí, 1 GB mobilních dat a 30 volných SMS zpráv. To vše SAZKAmobil nabízí za skvělou cenu 199 Kč měsíčně.

Výhodné dokoupení dat, minut i SMS

Určitě už se vám někdy stalo, že jste brouzdali po internetu déle než obvykle nebo jste potřebovali vyřídit víc telefonátů v kratším časovém období. Všichni zákazníci, kteří vyčerpají základní objem dat, minut nebo SMS ve rámci Šťastného tarifu, si mohou dokoupit další volné jednotky za skvělou cenu. Pokud před uplynutím zúčtovacího období vyčerpají data, připojení se jim nevypne, jen zpomalí na 64 kbps. Pokud bude zákazník potřebovat vyšší rychlost, může si pohodlně, například v mobilní aplikaci SAZKAmobil, aktivovat výhodný balíček 2 GB jen za 100 Kč, anebo balíček 5 GB za 290 Kč. Samozřejmostí je, že všechny tarify SAZKAmobilu mají v základu data a pořídíte je do 500 Kč.