Stovky atraktivních přenosů z domácí FORTUNA:LIGY, prestižní Ligy mistrů UEFA, německé Bundesligy, italské Serie A, španělské La Ligy či třeba hokejové extraligy, to vše najdou fanoušci v předplaceném tarifu Sport Plus. Díky speciální letní akci může úplně každý do konce srpna získat službu Sport Plus s 20% slevou. Za 12 měsíců ušetří divák více než 700 Kč, což se v dnešní době hodí dvojnásob.

„Předplacený tarif Sport Plus nabízí nejlepší sportovní kanály jako O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Premier Sport 1, Premier Sport 2, ČT sport, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Na těchto stanicích najdou diváci ten nejzajímavější sportovní obsah,“ uvedla ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková.

Nová sezona FORTUNA:LIGY je tady!
Autor: iStock

První zápasy FORTUNA:LIGY jsou na programu v sobotu 30. července, stanice O2 TV Sport v rámci svého hlavního programu odvysílá zápasy FC Baník Ostrava – 1. FC Slovácko a FK Teplice– FC Viktoria Plzeň. O den později přijdou na řadu duely FC Hradec Králové – SK Slavia Praha a AC Sparta Praha – FC Slovan Liberec. Všechna ostatní utkání vysílá O2 TV Fotbal ve své multidimenzi.

Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou zápasy v přímých přenosech, chybět nebude show TIKI-TAKA nebo nový pořad F:INITO
Autor: Společnost O2

V sobotu i v neděli uzavře odehrané zápasy nový pořad F:INITO, který přinese aktuální sestřihy a ohlasy. Tradičně v pondělí od 20.00 se o slovo přihlásí oblíbená zábavná show TIKI-TAKA.

„Máme za sebou již 178 premiérových dílů, do nichž přišlo téměř 320 osobností ze světa sportu, kultury i showbyznysu. A kromě zábavy přináší také pomoc. Za uplynulou sezonu přispěje O2 TV Sport se svou show TIKI-TAKA celkem 289 000 Kč na vybrané charitativní projekty podporované fotbalovým týmem osobností REAL TOP PRAHA,“ uvedl s velkým poděkování všem, kteří přispěli, Petr Svěcený, šéfredaktor stanice O2 TV Sport a hlavní tvář show TIKI-TAKA.

V letní kampani se představí Petr Čech

V srpnu přichází nová komunikační kampaň zaměřená na televizi O2 TV, ve které nebude chybět ani jeden z nejúspěšnějších brankářů Petr Čech. V online prostředí ho pak budou doplňovat ambasadoři Makhmud Muradov, elitní UFC zápasník, nebo Karolína Plíšková, aktuálně patnáctá nejlepší tenistka světa. Novou tváří se pak stal zkušený hokejový útočník Vladimír Sobotka.

Ambasadoři nové komunikační kampaně zaměřené na televizi O2 TV
Autor: Společnost O2

Ambasadoři O2 TV budou i v nové sezoně přinášet exkluzivní materiály ze zákulisí jednotlivých sportů, chybět nebudou zajímavé postřehy, rozhovory či výzvy. „O2 TV nabízí na českém trhu velmi atraktivní přímé přenosy, vytváří zajímavý doprovodný program a v oblasti technologií patří k absolutní špičce srovnatelné s těmi nejlepšími sportovními televizemi v zahraničí. Pro fanoušky sportu je v mých očích O2 TV jasnou volbou," uvedl legendární Petr Čech.

Advertisement