Profesionální stage s kompletně krytým sezením v šapitó vám zaručí opravdu skvělé zážitky, a to nejen při divadelních a muzikálových představeních, ale také u koncertních a hudebních akcích.

Jako první představení přináší Scéna na Občanské plovárně ve spolupráci s Uměleckou a produkční agenturou DIVINUS Kateřiny Brožové muzikálové představení NOC NA KARLŠTEJNĚ. Dnes snad nejoblíbenější česká muzikálová komedie, které před lety vdechl filmový život režisér Zdeněk Podskalský. S úžasnou spoluprací hudebního skladatele Karla Svobody a textaře Jiřího Štaidla vzniklo dílo, které Češi milují.

Tato obnovená premiéra originální verze dnes už legendárního muzikálu, kterou původně uvádělo Hudební divadlo Karlín, je doslova nabitá hereckými osobnostmi! Divák se může těšit například na Petra Štěpánka, Václava Vydru, Moniku Absolonovou, Kateřinu Brožovou, Petra Vondráčka, Mojmíra Maděriče, Mariana Vojtka, Sabinu Laurinovou, Bohuše Matuše a mnoho dalších!

Pojďte s námi zažít dobu císaře Karla IV. a náladu historického hradu Karlštejna, kam byl zapovězen vstup ženám a díky drobné ženské lsti opět zvítězí láska… Prožijte neopakovatelnou romantickou atmosféru časů dávno minulých s humorem takřka současným. Užijte si ty nejznámější melodie a v neposlední řadě hvězdné herecké obsazení naší divadelní adaptace Noci na Karlštejně!

První představení můžete shlédnout již 24. června 2022 od 20:30 na Scéně Občanské plovárny v Praze.

Vstupenky zakoupíte v síti Ticketportal.

Divadelní adaptace a režie: Martin Novotný Hudba: Karel Svoboda Texty písní: Jiří Štaidl, Eduard Krečmar Choreografie: Richard Hes Scéna: Ivo Žídek Kostýmy: Lucie Loosová

Foto: David Kraus

V licenci ProVox Music Publishing s.r.o. a Dilia z.s.