Správně zvolené fotbalové vybavení umožňuje dosáhnout ještě lepších výsledků a maximalizovat požitek ze hry. Proto byste při výběru fotbalových produktů měli dbát především na jejich kvalitu a zajistit, aby co nejlépe padly.

Vrchní fotbalové vybavení je vyrobeno z nejkvalitnějších materiálů, díky tomu si můžeme užívat skvělého pohodlí při hře. Tento typ výbavy je určen pro profesionály, ale měli by ho mít i poloprofesionálové a amatéři, kterým záleží na pohodlí.

Fotbalové produkty vyrábí mnoho společností, ale v čele jsou světoví lídři jako Nike, Adidas, Puma a New Balance. Fotbalové vybavení těchto značek snadno najdete na R-GOL.com - jednom z největších fotbalových obchodů v Evropě!

Základní výbavou každého hráče jsou kopačky. Nezáleží na tom, zda mluvíme o začátečníkovi, začínajícím juniorovi nebo zkušeném seniorovi. Kopačky jsou fotbalové vybavení, bez kterého se prostě neobejdete!

Při výběru kopaček je třeba zvážit několik velmi důležitých věcí. V první řadě je důležitá velikost – pokud ji zvolíme špatně, bohužel nás čeká pořádná zkouška.

Dalším důležitým aspektem je správný výběr obuvi na daný povrch. Kopačky s podražkou FG jsou ideální pro hru na přírodní suché trávě. Pokud máme soutěžit na mokrém a blátivém trávníku, pak bychom měli zvolit boty s podrážkou SG. Na umělou trávu se bude skvěle hodit obuv s označením TF nebo AG, na halu nebo beton si vezmeme boty s plochou IC podrážkou.

Dalším bodem, který by rozhodně neměl být přehlížen, je úroveň pokročilosti. Obuv, jako každé fotbalové vybavení, se vyrábí v mnoha různých verzích, aby co nejpřesněji vyhovovalo vkusu a potřebám fotbalistů. Profesionální obuv je vyrobena z těch nejlepších materiálů, najdeme v nich moderní technologie a hrát s nimi je čistá radost! Poloprofesionální obuv cílí na ty fotbalisty, kteří si cení pohodlí a komfortu, ale nepotřebují špičkové fotbalové vybavení. Fotbalovým nadšencům, kteří se tomuto sportu čas od času věnují, doporučujeme amatérskou obuv, která umožní užít si hru, a zároveň příliš nezatíží peněženku.

Fotbalovým vybavením, bez kterého se neobejdou hráči všech úrovní, jsou také trička, kraťasy a ponožky. Fotbalové oblečení je vyrobeno z lehkých vzdušných materiálů. Díky tomu vzduch dokonale cirkuluje a vlhkost je rychle odváděna z povrchu těla, což zajišťuje komfort a pohodlí při hře za jakýchkoli, i těch nejnáročnějších povětrnostních podmínek.

Boty a oblečení už máme za sebou, ale ještě jsme se nezmínili o něčem, bez čeho by fotbal nebyl fotbalem. Jde samozřejmě o míče! I když jsou všechny kulaté, je důležité si uvědomit, že nejsou všechny stejné. Liší se úrovní pokročilosti, velikostí a hmotností. Pro nejmenší se budou hodit míčky velikosti 3 a 4, pro seniory pak doporučujeme míčky velikosti 5.

Fotbalové vybavení, na které budou trenéři hledět se zvláštní pozorností, zahrnuje i tréninkové doplňky. Překážky, kužely, koordinační žebříky, značky a mnoho dalších. Tyto produkty jsou nezbytné k efektivnímu vedení fotbalových aktivit.

Fotbalové vybavení dostupné na R-GOL.com jistě uspokojí potřeby fotbalistů všech úrovní. Děti, junioři i senioři zde najdou vše, co potřebují, aby si fotbal užili!