Hurá do přírody

Toužíte po dobrodružství, klidu, noční obloze a hluku, který se skládá z šumu stromů a zpěvu ptáků? Vezměte stan a vyrazte do přírody. Pokud byste rádi k tomu všemu přidali alespoň kousek moderna v podobě rozpáleného krbu, hygienického zázemí a romantické nálady, není problém. Ze současné nabídky glampovacích míst si dokáže vybrat úplně každý.

Nejširší nabídku zážitkového glamping ubytování najdete bezpochyby na portálu www.cs-chalupy.cz.

NAŠE TIPY

Tiny house u rybníka - Obora Kněžičky

Chtěli byste zažít romantiku ve dvou? Obora Kněžičky je místo s více jak 400 letou tradicí. Utečte do krásného koutu světa, kde lišky opravdu dávají dobrou noc. Díky novému tiny housu se dostanete do opravdového spojení s přírodou, a přitom budete mít maximální možné pohodlí. Tiny house je vhodný jak pro romantický víkend, tak i pro výlet s rodinou - vysouvací přistýlka poskytne maximální pohodlí pro až 4 osoby. Venkovní sprcha i toaleta zase poskytnou dostatečné zázemí pro pravidelnou hygienu. 

Autor: www.cs-chalupy.cz

Treehouses Sněžník - Dolní Morava

Treehouse najdete v překrásném Přírodním parku Kralický Sněžník na začátku obce Dolní Morava - domeček je dostatečně zateplen pro celoroční ubytování. Ubytování v korunách stromů je absolutním návratem k přírodě. Chlazená vinotéka, lampičky, vařič a kvalitní kávovar jsou přesto k dispozici, stejně jako pitná voda. Osprchovat se můžete v přírodní sprše teplou vodou přímo pod obydlím, kterou si sami ohřejete. 

Autor: www.cs-chalupy.cz

Wellness Fishing - srub Velký Ratmírov

Ubytování ve srubové chatičce na vodní hladině, dvě dvoulůžkové postele, dobře vybavená kuchyňka s plynovým vařičem, užitková voda, lednice, WC a sprchovým kout. Na břehu rybníka je i gril, na kterém si můžete připravit třeba i nalovené ryby. Nemusíte být ostřílení rybáři, ani nemusíte mít rybářský lístek. Stačí vám bude pouze dobrá nálada a chuť si zarybařit. Nezapomeňte si ale vzít svůj prut. Rybník Wellness fishing je skvělé místo pro rodinu i páry. Odpočinete si v naprostém soukromí, nedotčené přírodě poskytující nespočet možností k pěší turistice a cykloturistice.

Autor: www.cs-chalupy.cz

Kompletní nabídku zážitkových ubytování v mobilních domech, karavanech nebo glampingových stanech najdete ZDE.