Barvy granit metalic a mocca metalic najdete v barevné paletě u modelů betonových tašek Classic STAR či Tegalit STAR. Krytina v metalickém odstínu působí na střeše exkluzivně a vytváří dokonalou harmonii s dřevěnými nebo kamennými obklady, cihlovými pásky nebo s konstrukčními prvky ze skla a kovu.

Betonová taška Classic STAR v provedení mocca metalic.
Autor: BRAMAC střešní systémy

Špičková  technologie

Atraktivní barevné odstíny ale nejsou tím jediným, co činí tuto střešní krytinu výjimečnou. Oba modely disponují inovativní výrobní technologií STAR. Zatímco povrch standardních betonových tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašek s technologií STAR je navíc aplikována vrstva vysoce probarveného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký povrch. Vrstva mikrobetonu je přetažena i přes celou plochu předního řezu tašky. Toto vše zvyšuje ochranou schopnost a odolnost krytiny před extrémními vlivy počasí a zajišťuje dlouhodobou stabilitu její původní barevnosti.

Pigmenty, které snižují přehřívání střechy

Krytina s technologií STAR má navíc do povrchu integrované speciální pigmenty, které odráží třikrát více infračerveného záření než běžné střešní krytiny a snižují teplotu na spodní straně tašek až o deset stupňů. Společně s vysoce reflexní fólií a nadkrokevní izolací BramacTherm tvoří unikátní skladbu střešního pláště s názvem Bramac COOL. Její jednotlivé složky zabraňují pronikání tepla do podkroví, aniž by přitom ztrácely svou izolační schopnost. Střešní skladba Bramac COOL udržuje v podkroví příjemné klima v každé roční době a přináší úspory za vytápění nebo klimatizaci.

Střecha v metalickém odstínu se hodí k moderně řešeným fasádám z režného zdiva.
Autor: BRAMAC střešní systémy

Do detailu řešená střecha

Oba modely, Classic STAR a Tegalit STAR, disponují komplexním a propracovaným systémem originálních střešních doplňků a příslušenství. Všechny systémové komponenty do sebe optimálně zapadají a dohromady vytvářejí Inteligentní střešní systém BMI BRAMAC. Jde o prověřené řešení střešního pláště, na které se vztahují nadstandardní záruky. 30 letou záruku získají zákazníci na kvalitu a mrazuvzdornost betonových tašek, další 10letou nebo 15letou záruku mohou získat na funkčnost střešního systému podle vybraného příslušenství.