Letošní rok se nese ve znamení Alfonse Muchy, legendy české secese. Jeho dílo poutá pozornost i dnes a pro mnohé z nás znamená nostalgické návraty do dětství či mládí, kdy jsme se s jeho plakáty, obrazy, kalendáři a mnohým dalším setkávali u svých rodičů či prarodičů. Tvůrci unikátní výstavy „iMucha – slavná sbírka v pohybu“ přichází s výrazně modernějším pojetím jeho tvorby, ovšem se zachováním jejích nezaměnitelných prvků. Inspirujte se i vy a věnujte svým blízkým luxusní dárek s nestárnoucí hodnotou. 

Šátky a šály

První volbou pro obdarování dámy mohu být šátky, šály, šaty, topy, halenky či trička. Všechny oděvy inspirované motivy dílem Alfonse Muchy spojuje nadčasový styl, nejvyšší kvalita materiálů a dokonalé krejčovské provedení.

Originální reprodukce plakátů

Víte o někom, kdo by rád svůj interiér vyšperkoval neotřelým kouskem? Pak popřemýšlejte o koupi reprodukce plakátů Alfonse Muchy nasnímané přímo z originálů. Maximální barevnou i pocitovou věrnost Muchovým předlohám garantuje použití nejmodernější tiskařské technologie. Veškeré tiskové parametry byly nastavovány v přímém kontaktu s originálními plakáty.

Porcelán

Originální, nevtíravý a líbivý design porcelánu s motivy Muchových plakátů Job a Květiny promění chvíle s oblíbeným nápojem obdarovaného v ještě příjemnější požitek. Na výběr je ze tří velikostí, nejmenší o objemu 70 ml vybízí k vychutnání si životabudičového espressa, prostřední s objemem 180 ml nabízí dokonalý tvar pro rozprostření nadýchané pěny cappuccina a největší s objemem 330 ml dodá punc každému čaji.

Šampaňské

A něco pro fajnšmekry. Limitovaná edice ikonického šampaňského iMucha & Moët přichystaná v rámci konání unikátní výstavy iMucha. Umělecké ztvárnění exkluzivní edice perlivého opojení s prvky původních Muchových plakátů podtrhuje jedinečnost tvorby secesního velikána a může se stát unikátní ozdobou každé sbírky.

Hodinky

Výjimečné hodinky PRIM MUCHA MYSTERY v originálním designu inspirovaným podstatou ženy, kterou Mucha ve svém díle znázorňuje jako éterickou, mysteriózní bytost, se stanou vítaným společníkem a luxusním designovým doplňkem každé ženy.

Puzzle

Okořeňte si čas trávený doma se svou rodinou kreativní činností – pusťte se do výzvy v podobě skládání tisícikusového puzzle. Odměnou za trpělivost vám bude originální dekorace v rozměrech 470 mm x 660 mm s motivy z plakátu Zvěrokruh nebo Drahokamy – Rubín.

To je pouhý výčet tipů, mnoho dalších, z nichž si vybere každý, najdete na www.imucha.cz/eshop.