On-line aukce slouží k prodeji i nákupu zboží po internetu. Přihazující se v nich předhánějí, jaká cílová částka jim zajistí nákup. Napětí se pomalu stupňuje a suma naskakuje, na což přesně prodávající čeká. Rozruch kolem příhozů totiž dokáže zvednout cenu kolikrát výš, než kam by sahala nabídka výkupů.

Víc zemí, víc kupujících

Při prodeji auta přes on-line aukci se přitom nemusíte omezovat na Českou republiku. V případě, že auto prodáváte, můžete na Adese uvítat možnost, že se vaše nabídka zobrazí i cizincům schopným zaplatit odpovídající částku, a to v 50 zemích Evropy. Vůz pak osobně nikam vozit nemusíte. Kupující si jej u vás sám vyzvedne nebo převoz zajistí společnost.

Jaká auta můžete prodat?

Adesa je platforma pro profesionály. Patříte-li mezi obchodníky z oboru, nabízí vám skvělou možnost, jak ve velkém, rychle a výhodně prodávat nejen osobní auta v dobrém stavu, ale i vysloužilé dodávky, minibusy či vyloženě poškozené kusy.

Kvalitní servis řeší vše za vás

Osobní zákaznický servis v češtině vás provede celým prodejem a poradí i s nastavením ceny pro dosažení nejlepších výsledků dražby bez ohledu na to, kde se sami nacházíte. Adesa dá vaše auto do aukce a vy se pak sami rozhodnete, jestli výslednou nabídku přijmete. Pokud ji odmítnete, nejste ničím vázáni.

Rychlé jednání po prodeji

Když se auto prodá, můžete se spolehnout na zajištění všech administrativních procesů a rychlou platbu, kterou obdržíte do 4 pracovních dnů.

Jak tedy začít?

Vozidlo do aukce sami nepřihlásíte. Adesa udělá vše za vás. Stačí se e-mailem nebo telefonicky ozvat, že máte zájem v aukci auto vystavit a navázat tak kontakt s odpovědnou osobou.

Před zahájením aukce se všechna auta kontrolují. Pro každý kousek se vytvoří detailní popis, aby nakupující profesionálové měli kompletní informace jako na dlani.