Dobrá hospoda je nejen ta, kam přijdete a mají dobrého utopence, ale musí vám tam chutnat hlavně pivo. Dobré pivo a výčepní jsou totiž základem dobré atmosféry hospody. Myslím, že sociální sítě nemůžou posezení s přáteli u pivka nahradit. Člověk je přece tvor společenský. A to už je pádný důvod, proč do hospody zajít,“ říká Pavel Zítek, sládek pivovaru Gambrinus. A pokud byste ještě váhali, tak tady máte deset důvodů, proč u piva nesedět doma... 

1. Výčepní je vždycky v dobré náladě, má uklizeno a nachlazeno. Bez řečí
2. Nejlepšího kámoše v obyváku většinou nepotkáte
3. Protože váš oblíbený tým včera vyhrál... remizoval...ehm, dobře, tak prohrál… ale debata nad pivem je vždycky nejlepší elektronická tužka

Co na tom pivu pořád máš? To víš, já ti to řeknu a ty začneš chlastat taky...
Co na tom pivu pořád máš? To víš, já ti to řeknu a ty začneš chlastat taky...
Autor: Gambrinus

4. Spálíte kalorie – i cesta do hospody je přeci procházka
5. Kdo by chtěl riskovat tenisový loket z věčného otvírání lahváčů
6. Výčepnímu nevadí, když přijdete pozdě a táhne z vás pivo
7. Čepované dobré pivo. Nachlazené!

Ještě jedno?
Ještě jedno?
Autor: Gambrinus

8. Co myslíte, že dneska dávají? Hokej, nebo Růžovku?
9. Už vám někdy na bar zaklepali jehovisti?
10. A jak řekl o pivu strýc Pepin ve filmu Postřižiny: „Vaše podlomené zdraví pivo upevní a spraví!“