1. Procházejte se

Zdravý životní styl a sport kráčí ruku v ruce. I když nemáte čas na návštěvu fitness centra, můžete si každý den dopřát zdravotní procházku - ideálně alespoň 3 km chůze nebo běhu. Když v těle rozproudíte krev, vaše cévy se vám odvděčí větší pružností, což se projeví i na erekci.

2. Trénujte svaly pánevního dna

Možná vás překvapí, že i tyto svaly se dají úspěšně trénovat. Vyzkoušejte například Kegelovy cviky - stahujte a uvolňujte svalstvo, kterým ovládáte močení. Při stahování i při uvolňování počítejte do 5 a nesnažte se přitom zadržovat dech. Sérii 10 kontrakcí opakujte každý den minimálně třikrát.

3. Vyzkoušejte akupunkturu

Účelem akupunktury je zbavit muže stresu a úzkosti, které často stojí za impotencí. Jemné jehličky, zabodnuté do různých částí těla, mají za úkol uvolnit energetické bloky, díky čemuž se zrelaxuje vaše tělo i psychika.

4. Užívejte L-arginin

Aminokyselina L-arginin funguje jako přírodní Viagra - dokáže rozproudit krevní oběh zvýšením tvorby oxidu dusného. Kromě toho zvyšuje i pohyblivost spermií a jejich tvorbu.

5. Naordinujte si melounový džus

Červený meloun v létě osvěží i váš intimní život. Vědecké studie ukázaly, že konzumace melounu zlepšuje cirkulaci krve v penisu, díky vysokému obsahu aminokyselin. 

Náš extra tip: Zerex Ultragold

Zerex Ultragold je certifikovaný bylinný přípravek, který pomáhá mužům udržovat vysokou hladinu testosteronu, zlepšuje sexuální kondici a řeší problémy se slabou erekcí. Nemá nežádoucí vedlejší účinky (bolesti hlavy, podrážděný žaludek) a koupíte ho bez lékařského předpisu.