Výhodné půjčky, investice či chytrý telefon zdarma do 9. 12. jen v UniCredit Bank. 

„Češi milují slevy a naše loňská akce na Black Friday zaznamenala obrovský úspěch, na pobočky i eshop přilákala velké množství klientů,“ říká Giovanni Guidi, ředitel retailového  a privátního bankovnictví UniCredit Bank.

UniCredit proto i letos jako jediná česká banka chce dát všem zájemcům možnost sjednat si výhodně a pohodlně vše, co potřebují – od půjček přes investice až po běžný účet. „Proto jsme nákupní svátek prodloužili rovnou na celé dva týdny,“ dodává Guidi.

U spotřebitelské PRESTO Půjčky vám nabídneme slevu na úrokové sazbě ve výši 20 %. Například u převedení půjček bude během Black Friday úroková sazba začínat na 3,9 % p.a. Platí to pro všechny PRESTO Půjčky sjednané na pobočkách i na webu banky. Navíc získáte chytrý telefon Huawei P9 lite Dual SIM zcela zdarma.

Pokud si v období Black Friday založíte U konto, získáte nejen výhodné podmínky a výběry ze všech bankomatů po celém světě zdarma, ale také možnost pořídit si zmíněný telefon Huawei ještě výhodněji než doposud, již za 5 490 Kč. Ušetříte tak víc než pětinu proti současné tržní ceně. Noví i stávající klienti si mohou telefon rovnou pořídit díky předschválené kreditní kartě, kterou k U kontu jednoduše získají, za pouhých 457 Kč měsíčně po dobu 12 měsíců.

A když právě plánujete začít pravidelně investovat, je ideální doba. V rámci Black Friday totiž po celé dva týdny máte šanci získat 50% slevu ze vstupních poplatků u pravidelných i jednorázových investičních produktů UniCredit Bank.

Navštivte do 9. prosince kteroukoliv pobočku UniCredit Bank, UniCredit Bank Expres nebo bankovní web, využijte výhodné Black Friday nabídky a ušetřete na bankovních produktech.