I když Den dětí není tak velká sláva jako například narozeniny, určitě své ratolesti potěšíte, když je obdarujete nějakou drobností. Stačí vlídné slovo, pěkná pochvala nebo malý dáreček. Vaše děti si to zapamatují a rády budou na tyto chvilky vzpomínat. Věřte, že vám za ně jednou poděkují stejně tak, jako to udělali úspěšní sportovci v tomto dojemném videu.


Nyní vám přinášíme 12 tipů na dárky:

1. Stavebnice
Kdo by je nemiloval? Stavebnice udělají radost a zároveň rozvíjí kreativitu a trpělivost vašeho milovaného potomka. Česká stavebnice Millaminis je určena dětem od jednoho roku a nabízí zábavu i ponaučení prostřednictvím pestrých a veselých dílků z lehčené pěny, které jsou měkké a zároveň zcela bezpečné. Vyberete si hasiče, policii, nádraží, farmu nebo zahrádku? K dostání jsou i různé doplňky, jako jsou silnice, koleje, dopravní značky či domácí zvířátka.

Autor: Millaminis

2. Pro malé parádnice
Máte doma malou princeznu? Všechna děvčátka se ráda zdobí a právě proto česká klenotnická značka ALO diamonds rozšířila svou kolekci pro nejmenší o nádherné brože, přívěsky a náramky. Exkluzivním zlatým šperkem uděláte radost každé dívce. Ten ji nejprve bude zdobit a potom jí zůstane, uschovaný po celý život, na památku.

Autor: ALO diamonds

3. Pro sportovní nadšence
Točí se život vašeho potomka jen kolem sportovních aktivit? Miluje pohyb a chvíli nezůstane stát v klidu? Pak ho ve středu 1.6. vezměte na speciální akci konající se v OC Quadrio, které se promění v jedno velké sportoviště. Připravena jsou tři sportovní stanoviště, na kterých si děti vyzkouší trénink pod vedením profesionálních trenérů a zhlédnou exhibiční zápasy s celebritami. Na programu je celá řada soutěžních disciplín, ve kterých bude možné poměřit síly s vrstevníky i idoly ze světa sportu.

Autor: OC Quadrio

4. Pro lepší spánek
Také každý den řešíte, jak dostat své nezbedné dítko do hajan? Děti milují své hrdiny, a pokud jim pořídíte kvalitní povlečení s potiskem jejich oblíbené pohádky, uvidíte, že se do své postýlky budou těšit. Dětský svět je plný nádherných barev a pohádkových bytostí. Právě ty jsou ozdobou dětských osušek, oblečení a dalších doplňků s motivy oblíbených disneyovských hrdinů, které najdete na e-shopu www.rodinnebaleni.cz.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

5. Pro gamery
Máte doma počítačového nadšence, kteří bezmezně obdivuje moderní youtubery? Pokud ano, pak pro ně není lepší dárek než tričko nebo náramek s logem neoblíbenějšího youtubera Jirky Krále.

Autor: www.geekshop.cz

6. Frajerské triko
Seriál Simpsonovi zná jistě každý – v České republice ho už několik let dávají téměř denně v televizi. „Simpsni“ si našli fanoušky napříč generacemi a vypadá to, že jejich popularita nikdy neupadne. Věřte, že tričko s Bartem je vždy sázka na jistotu!

Autor: www.geekshop.cz

7. Pro budoucí fotografy
Kamera GoGEN MaxipesFík je velmi vynalézavá a věřte, že potěší každé dítě. S touto šikovnou kamerou můžete vytvářet snímky při sportu, turistice nebo jen procvičovat své filmařské schopnosti? S vestavěným senzorem 1,3 MPx CMOS dosahuje rozlišení až 1280 x 720 bodů. Pořízené záznamy v automaticky nastaveném formátu AVI přetáhnete přes USB kabel do PC během okamžiku, díky vestavěnému mikrofonu samozřejmě i s ozvučením.

Autor: www.kasa.cz

8. Pro odvážné rytíře
Jako dárek ke Dni dětí skvěle poslouží i populární stavebnice Lego, se kterou si vyhraje celá rodina. Řada Lego Nexo Knights představuje příběh pěti rytířů z království Knighton, kteří se utkávají se zkaženým šaškem Jestrem, jenž chce pomocí své armády lávových příšer vyvolaných Knihou monster převzít vládu nad Knightonem. Na své straně mají mazaného digitálního čaroděje Merloka 2.0 a jezdící hrad Fortrex. Součástí stavebnice jsou i lávové drtiče a katapulty vrhající velké kameny.

Autor: www.kasa.cz

9. Nekonečné vodní hrátky
Spoustu zábavy pro velké i malé nabízí hrací centrum Ocean s integrovanou skluzavkou a vodními tryskami. Bazén o rozměrech 254 x 196 x 79 cm má široké stěny, nafukovací skluzavku s maximálním zatížením 81 kg. Správnou letní atmosféru dotvoří nafukovací palma, nafukovací zvířátka ve tvaru želvy a velryby a tři nafukovací kroužky na hraní.

Autor: www.kasa.cz

 
10. Vzdělání je základ
Kniha Miram´s Family prostřednictvím malé Alice zavede malé čtenáře do všedních i nevšedních příběhů pětičlenné rodiny Miramů. Dvojjazyčná knížka je vlastně první knihou s titulky. Česká verze je totiž psaná na průsvitných papírech a čtenáři si tak sami mohou zvolit, zda chtějí překlad vidět, či zda si rovnou troufnou na anglickou verzi. Díky více smyslové formě, kdy se pracuje s barvami, textem, obrázky i hravými doplňky se do výuky nenásilně zapojuje levá i pravá mozková hemisféra a snáze se pak dané obraty pamatují. První díl knihy je již nyní k dostání na webu www.miramfamily.cz.

Autor: Miram Family

11. Voňavý krém
Má vaše dítko citlivou pokožku? Pak vyzkoušejte jemný výživný krém Manufaktura na obličej i tělo, který obsahuje bambucké máslo známé pro svou hydratační, zvláčňující a vysoce ochrannou schopnost. Tento krém zvláčňuje citlivou pokožku, udržuje ji jemnou a dlouhodobě ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy.

Autor: Manufaktura

12. Kolo
Snad každý z nás má dětství spojené s divokými projížďkami na kole. Dopřejte tyto krásné vzpomínky i vašim dětem. Pořiďte jim kvalitní dětské 18“ kolo Olpran Naty s odpruženým ocelovým rámem. Toto kolo ocení zejména zkušenější malí cyklisti při jízdě v mírném terénu.

Autor: www.kasa.cz


Slavíte Mezinárodní den dětí v rodinném kruhu?