1. Jaké dítě by nemělo rádo sladkosti?

Znáte školáka, který by odolal dobrotám? My ne! Vyzkoušejte klasické cukrovinky Haribo – Smilling Balla. V každém sáčku naleznete dvoubarevné želatinou plněné konfekty ve tvaru rozesmátých obličejů. Bavte se i při mlsání!

Autor: Haribo

2. Hra na superhrdiny baví v každém věku!

Nové charaktery Hero Mashers mají úžasné příslušenství a skvělé doplňky. Nově si tak do své sbírky budete moci zařadit velké biče nebo ohromné pěsti, které jsou součást jejich paží. Všechny doplňky pak můžete kombinovat s různými superhrdiny z řady Hero Mashers.

Autor: Hasbro

3. Hravé botičky pro vaše školáčky!

Odměňte svého pilného žáčka dřeváčky/clogy, které je radost nosit! Nejenže jsou strašně pohodlné a ortopedicky tvarované, což ocení hlavně rodiče, mají také zabudovaná LED světýlka, které se rozblikají s každým krokem. Na zadní straně je pak pásek, který zajišťuje fixaci chodidla v obuvi a tak se mohou děti vesele oddávat všem dětským radovánkám.

Autor: UrbanLux/Crocs

4. Oblíbené panenky Monster High

Vítejte na Monster High, škole, kde vládnou děti slavných monster! Každá panenka má svůj deník, aby se s ní holčičky mohly lépe seznámit. Žádné ze školaček samozřejmě nechybí ani super módní doplňky! Stále váháte, zda navštívit strašidelnou střední?

Autor: Mattel

5. S kvalitní stavebnicí si vyhraje opravdu každý

100% česká stavebnice Gecco zaručeně zabaví na dlouhou dobu děti i dospělé. Je založena na vlastním, patentovaném způsobu spojování (pomocí vystouplých spojů ve tvaru kytičky), který umožňuje stavět dokulata. Jako jediná česká stavebnice se může pyšnit oceněním Absolutní vítěz Hračky roku a současně je trojnásobný držitel ceny Správná hračka - vybráno odborníky (Asociace pro hračku a hru). Stavebnice je určena dětem od školního věku, které učí prostorové představivosti, kreativitě a manuální zručnosti. Je uložena v praktickém kufříku (který jim často berou tatínkové na své nářadí). Díky spojům ve tvaru kytičky je nezaměnitelná s jinými plastovými stavebnicemi a nebude s nimi míchat.

Autor: Gecco

6. Pistolky pro kluky

Zmáčejte zombíky 4 proudy vody s novou pistolí Nerf Splatterblast. S fosforeskující nádrží na 0.9 l budete vždy připraveni pro parádní vodní akci.

Autor: Hasbro

 

7. Dárek pro mladou slečnu

Zaslouží si letos vaše studentka dárek? Zkuste luxusní crossbody kabelku Dariana Middle no. 135 od Dara bags! Všechny kabelky Dara bags jsou vyrobené v Česku podle návrhů Dariny Hubáčkové. Vedle propracovaných a nápaditých kabelek šijí také prostorné peněženky, funkční klíčenky, praktické kosmetické taštičky a nově mají v nabídce také dva báječné parfémy!

Autor: Dara Bags

8. Lístky na skateboardový festival Excelent Mystic Sk8 Cup 2015

Máte doma fanouška „boardových“ sportů? Pak jsou pro něj lístky na „Mystic“ ideálním dárkem! Přibližně 150 profesionálních skateboardistů z cca 25 zemí budou závodit poslední červnový víkend na pražské Štvanici. Skateboardové klání bude probíhat v disciplínách streetstyle, bowl (bazén) a best trick. Připraven bude i doprovodný program a večerní koncerty. Za zmínku stojí například kapela Suicidal Tendencies, která je neodmyslitelně spjatá se skateboardovou scénou.

Autor: Jaroslav Kučera

9. Sladké (kara)MELky do botníku

Chodit v létě do cukrárny každý den a přitom nepřibrat ani gram? Odteď se cukrárnou může stát botník plný sladkých voňavých (kara)Melek. Jsou roztomilé, dívčí a nová kolekce barevných sandálek vám život osladí dokonale. Když můžeme dopřávat sladkosti sobě, tak proč je nedopřát i svým nožkám?  Pohodlné romantické botky jsou ideální pro letní horké dny.

Autor: Zoot

10. Stále nemá vaše dcera „co na sebe“?

Starší studentky jistě ocení nějaký pěkný kousek oblečení, se kterým budou celé léto dělat parádu. Nevíte si rady s výběrem? Zajděte do oblíbeného obchodu C&A, který se zaměřuje na mladistvou a svěží módu, a vyberte ten nejlepší kousek z nové letní kolekce!

Autor: C&A

11. Tarif pro studenty

Touží vaše dospívající děti po tarifu s pořádnou porcí dat? Vodafone nabízí speciální Tarif pro studenty do 26 let, který za skvělých 494 Kč vč. DPH měsíčně přináší nejen spoustu volných dat (1,2 GB), ale navíc i neomezené SMS do všech sítí v ČR a balík 600 minut na volání v ČR i do zahraničí. A to vše bez nutnosti vázat se smlouvou!

Autor: Vodafone