Sandály jsou během letních měsíců jasnou volbou pro většinu žen. Díky rozmanité nabídce je využijete například při trekingu, na romantickou večeři na zahrádce nebo dokonce v práci. A Rieker-eshop.cz nezapomíná ani na ty, kteří vyhledávají větší oporu nohy – unikátní konstrukce ušetří bolest vašim kloubům.

Jaké si jen vybrat?

Sandály na podpatku, sportovní sandály, sandály na klínku nebo třeba páskové sandály – výběr je vskutku široký. Proč nemít od každého alespoň jeden pár? Trekové sandály využijete na dovolené v horském údolí, ale k moři už vám příliš k ruce (nebo spíše k noze) nebudou.

Sandály na platformě jsou elegantním doplňkem každého outfitu.
Autor: Rieker

Pokud patříte mezi ty, co letní obuv nosí po celý den, určitě budete vyhledávat sandálky, které disponují měkkou stélkou. Co kdybyste však mohli přidat ještě speciální technologii, která tlumí nárazy? Svým nohám byste ušetřili spoustu práce a při večerním posezení na terase byste vnímali jen pohodu. Žádnou bolest. Právě dámské i pánské sandály Rieker se mohou chlubit unikátní podešví Antistress, která absorbuje došlapy a která se přizpůsobí každé noze.

Další alternativou mohou být také sandály na platformě. Kdo by si rád občas nepřidal pár centimetrů? Sandály na podpatku sice vypadají skvěle za každé situace, avšak po celodenním nošení už toho vaše nohy mohou mít dost.

Ze všech zmíněných byste měli přemýšlet také nad jejich barvou. Nejoblíbenější kombinace jsou bílé sandály nebo černé sandály, které se díky neutrálním barvám prakticky hodí téměř ke každému letnímu outfitu. Pokud ale chcete vyniknout a máte rádi extravagantnější styl, určitě vás budou zajímat i stříbrné sandály nebo zlaté sandály.

Dámské sandály Rieker pořídíte jak v elegantnější formě, tak v jejich sportovním duchu. Stačí najít ty, které vám padnou do oka i na nohu.

Pánské letní sandály – ponožky nechte doma

Pánské sandály samozřejmě nejsou pouze zašlou záležitostí dřívější doby. Ovšem tradiční kombinace sandálů a ponožek, ke které se někteří pánové uchylují, není příliš šťastná. A přitom i s tímto typem obuvi lze ohromit a zároveň si zajistit komfort otevřených bot. Takové pánské kožené sandály mohou být k letnímu outfitu skvělou elegantní volbou! U sandálů Rieker si na své přijdou i pánové.

Na pláž i na túru – léto nemusíte trávit v uzavřených pánských botách. Pokud si ale potrpíte na pevnější typ obuvi, outdoorové sandály pánské budou vhodným kompromisem. Pánské sandály s plnou špičkou obujete například i k příjemné večeři na terase restaurace. Najděte si ty své na Rieker-eshop.cz.

Dámské sportovní sandály

Na túru jenom v pohorkách? Ani omylem! Trekové sandály vás zachrání v situacích, kdy nechcete ve svých turistických botách trávit celý výlet. Můžete v nich vyrazit hned od začátku nebo si je přibalit do batohu na cestu.

Sportovní sandály, speciálně ty z e-shopu Rieker, seženete v takovém provedení, že se nemusíte bát vzít si je i na slavnostnější večeři. Dokud se ve svých botách cítíte skvěle, je vše v pořádku. V případě, že byste však raději sáhla po něčem decentnějším, ideální volbou budou kožené sandály.

Sportovní sandály vás zachrání na každém výletě. A umí být i vkusné, co říkáte?
Autor: Rieker