Nabízí proto zdravé Bombus RAW ENERGY jako podporu a motivaci pro jejich pořádání, a jediné co chce je, aby si akce účastníci a pořadatelé společně s jejich tyčinkami konečně pořádně užili! K propagaci tohoto projektu se připojila také řada známých influencerů, sportovců a osobností. Hlasem projektu Milion tyčinek se stal Leoš Mareš.

„Rozhodli jsme se, že pomůžeme podpořit a obnovit kulturní a společenské akce a obecně společenský život v České a Slovenské republice.  Rádi uděláme dobrý skutek a pošleme spoustu zdravé energie všem, kteří se na této obnově rozhodnou podílet s námi,“ říká brand manažer – Břetislav Koláček.

Autor: bombus energy

Kultura, sport a vlastně všechny společenské akce utrpěli v posledních letech opravdu velké rány. Akce, které jsou často závislé zejména na dobrovolnosti organizátorů, se nyní často potýkají s nedostatkem motivace pokračovat. Mnohem hůře než dříve, hledají další dobrovolníky, sponzory a partnery. Bombus se proto rozhodl spustit tento vlastní projekt a podpořit všechny organizátory amatérských a poloprofesionálních eventů, kteří akce dělají s nadšením, často z vlastních prostředků a téměř bez podpory. Nabízí jim malé i velké tyčinky plné zdravé energie z ovoce a jediné co chce je, aby se rozdali účastníkům, hostům a lidem, kteří se na pořádání těchto akcí podílejí.

Projekt Milion tyčinek odstartoval začátkem dubna a zájemci z řad organizátorů a pořadatelů se mohou o podporu přihlásit prostřednictvím webového portálu miliontycinek.cz. Široká veřejnost si pak může prohlédnout seznam akcí, kde můžou tyčinky ochutnat, a navíc se můžou zařadit do soutěže o návštěvu firmy a zásobu tyčinek Bombus na celý rok.

Bombus jsou oblíbené a zdravé raw tyčinky vyrobené z přírodních surovin, neobsahují lepek, přidaný cukr ani konzervanty. Jsou ideální svačinkou, která doplní tolik potřebnou energii při sportu, na cestách, nebo kdykoli během vašeho dne. Datlový základ, spousta blahodárné energie a žádné zbytečné ingredience. České tyčinky Bombus najdeme již ve 25 zemích světa a každý rok se jich v Krnově vyrobí miliony!

Leoš Mareš je u rozdávání miliónu tyčinek. O co jde?
Autor: bombus energy

Pořádáte místní fotbalový turnaj, jógovou výzvu nebo divadelní představení pro děti?

Neváhejte a přihlaste také vaši sportovní nebo kulturní událost! Třeba právě váš projekt Bombus podpoří svou zdravou energií! Více informací najdete na miliontycinek.cz.