„Tenhle program má být především inspirativní – v tom, že věci jdou dělat i malinko jinak. Odlehčeně. Bez neustálého počítání kalorií, s recepty jednoduchými na přípravu, které lze bez větších problémů zařadit do svého normálního stravování,“ vysvětluje Petr Havlíček. Vyzkoušejte nový jídelníček i vy!

Snídaně

Fazolové Ceviche Tostadas

Suroviny na 1 porci: ½ hrnku okapaných uvařených nebo konzervovaných černých či pinto fazolí, 1 malé rajče nakrájené na kostičky, ¼ avokáda nakrájeného na kostičky, kousek salátové okurky nakrájené na kostičky, ¼ jemně nasekané fialové cibule, šťáva z jednoho citronu, jemně nasekaný čerstvý koriandr (podle chuti), špetka soli, špetka čerstvě mletého černého pepře, 1 kukuřičná tortilla.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat