„Tenhle program má být především inspirativní – v tom, že věci jdou dělat i malinko jinak. Odlehčeně. Bez neustálého počítání kalorií, s recepty jednoduchými na přípravu, které lze bez větších problémů zařadit do svého normálního stravování,“ vysvětluje Petr Havlíček. Vyzkoušejte nový jídelníček i vy!

Snídaně

Lehce nedietní dýňové muffiny z Kostariky

Suroviny na 12 muffinů: 1 a ¾ hrnku špaldové mouky, 1 lžička jedlé sody, 1 lžička prášku do pečiva, ¾ lžičky soli, ¾ lžičky mleté ​​skořice, ½ lžičky mletého koriandru, ¼ lžičky muškátového oříšku, 1 hrnek hnědého cukru, 6 lžic rozpuštěného másla, 1/3 šálku rostlinného oleje, ¼ lžičky sušené mleté vanilky nebo 1 lžička vanilkového extraktu, 1 velké vejce, 4 lžíce zakysané smetany, 1 plechovka (400 – 450 g) dýňového pyré.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat