Na 2 kusy potřebujete: 2 tortilly (celozrnné nebo klasické)

Tvarohová náplň: 2 měkké tvarohy, 2 vejce, 1 odměrku proteinu (vanilkového), 50 g čekankového sirupu na oslazení.

Maková náplň: 80 g máku, 250 ml mléka, 30 g čekankového sirupu.

Drobenka: 60 g vloček, 30 g másla, sladidlo, nasekané ořechy.

Domácí marmeláda podle chuti.

Postup: Tvarohy vyšlehejte s vajíčky, proteinem a čekankovým sirupem a dejte na tortillu, kterou vložte do formy. Mák si uvařte v mléce do zhoustnutí. Až směs vychladne, můžete přidat na tvarohový základ frgálu. Makovou náplň střídejte s domácí marmeládou. Zasypejte drobenkou a pečte při 180° cca 50 minut.

„Na tento tortilla ‚frgál‘ si můžete nakombinovat, co máte rádi – ovoce, povidla, zkrátka vše podle své fantazie. Skutečně neváhejte vyzkoušet, protože od klasické chuti frgálu se to moc neliší,“ radí Andrea Ondová.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Andrea Ondová (@fit.mama.ondo_)

 

Video
Video se připravuje ...

Restart: O dietách s odborníkem Lukášem Vránou 

Fotogalerie
6 fotografií