Kde se vzala značka Lasocki?

Lasocki je polská značka bot a kožených doplňků, která na trh přišla v 90. letech minulého století, její historie sahá ale až do roku 1954. Jejím zakladatelem byl polský módní návrhář, jistý pan Lasocki, od kterého společnost odkoupil ředitel známé sítě CCC, Dariusz Miłek. Právě CCC tak značku Lasocki zaštiťuje a nabízí její kolekce on-line i v kamenných prodejnách. Značka Lasocki se těší velké oblibě nejen ve své domovině – v Polsku, ale i ve zbytku Evropy. Proč? Díky nabídce, kterou zaměřuje na všechny věkové kategorie, přičemž každé z nich nabízí kvalitní a stylovou obuv za nepřemrštěné částky. Boty Lasocki tak pořídíte pro sebe, manžela i děti. Hlavním benefitem značky je její domácí výroba bot a kabelek, které splňují požadavky pro kvalitní a nadčasové kousky, jež se v šatníku a botníku svých majitelů ohřejí po dlouhá léta. Jaké boty od Lasocki tak vybrat pro letošní podzim?

Autor: CCC

Podzimní vycházky stylově!

Nejen letošní podzim budou praktickým kouskem ve vašem botníku kvalitní kožené boty, které povedou vaše kroky déle než jedinou sezónu. Vyberte si jeden z tmavých zemitých odstínů a nemusíte se bát, že byste obuv nesladila se zbytkem outfitů. Právě Lasocki boty v odstínu hnědé nebo černé budou slušet každému podzimnímu modelu a dopřejí vašim nohám teplo a pohodlí v nadcházejících podzimních dnech, které kromě slunečních paprsků přinášejí i nějaký ten déšť a sychravo. Kromě klasických vycházkových bot nabízí značka i turistickou zateplenou obuv, vysoké kozačky nebo polokozačky. K džínám budou perfektní populární pérka, do práce zase oceníte třeba oxfordky. Výhodou podzimních bot je i to, že je můžete využívat téměř celoročně – zatímco v podzimních zatažených dnech budou první uzavřenou obuví, kterou po létě vyndáte z botníku, na jaře mohou být zase úlevou pro nohy po zimě strávené ve sněhulích. 

Co ještě umí Lasocki?

Kromě nepřeberného množství kvalitních a stylových bot pro dámy, pány i děti můžete vybírat v nabídce neméně stylových a elegantních doplňků, které sjíždí z výrobní linky právě této populární polské značky. Boty tak můžete sladit třeba s koženým opaskem nebo rukavicemi, které mohou pocházet právě z dílny Lasocki. Nejoblíbenějším módním doplňkem i častým darem je ale bezesporu kabelka. Podobně jako u bot, právě i s kabelkami to Lasocki umí. Vkusné a jednoduché modely kabelek v přírodních i výrazných barvách si zamilujete zejména tehdy, pokud nesháníte výstřední a extravagantní kousky, ale vašemu oku lahodí spíše klasické kabelky. Ať už sáhnete po hladké kůži nebo po krokodýlím motivu, potěší vás její praktická velikost – praktičností totiž disponují Lasocki kabelky v každém případě. Jednoduché tvary a pevná ucha na držení v dlani nebo nošení na ramenou vám poskytnou možnost využívat kabelku na jakoukoliv příležitost a vždy v ní nosit to nejdůležitější i něco navíc. Na ramenou se vám tak může vyjímat rudá kůže, která možná rozzáří vaše běžné outfity, i klasická černá, kterou zase doplníte barevněji odvážnější modely. Nebojte se kombinovat a vystoupit tak z davu – podzim si přesně tohle žádá.