Nalezení správné obuvi není vždy jednoduchý úkol, musíte přizpůsobit svůj vkus pohodlí a příležitosti, ve kterých budete boty nosit. Správná obuv par excellence neexistuje, ale určitě se můžete naučit kombinovat pohodu a krásu, abyste se vyhnuli problémům s nohama a měli správný vzhled pro každou příležitost.

Vyberte si obuv na každou příležitost

Existuje mnoho druhů obuvi, z nichž si můžete vybrat: nízká, sportovní, se středními podpatky, s klíny, boty na vysokém podpatku, které milujete nebo nenávidíte, ale které v některých situacích mohou vašemu vzhledu dodat zvláštní půvab.   

Pohodlná, ale módní obuv do práce

Abyste mohla jít do kanceláře, potřebujete pohodlné, ale módní boty. Hodně záleží na prostředí, ale nic nezkazíte černými lodičkami, které ladí se sukněmi a kalhotami, nejlépe zvolte střední podpatek 5 centimetrů. V létě se můžete rozhodnout pro klíny, které vám umožní zeštíhlit postavu, ale zároveň jsou pohodlné, jinak volíme široký, ale ne příliš vysoký podpatek. V zimě se vám budou hodit pohodlné kotníkové boty, nejlépe světlé nebo tmavé barvy, tak aby se kombinovaly s různými oděvy nebo boty se širokým podpatkem, které jsou ideální pro vlněné šaty a v deštivých dnech. Široký výběr obuvi vám poskytne eshop CCC.

Autor: CCC Czech

Na procházku zvolte prodyšné stylové modely

Pokud plánujete dlouhou procházku nebo se potřebujete vrátit zpět do formy, vyhněte se úzké obuvi. Volte pohodlné oblečení a vhodnou prodyšnou obuv, která musí splňovat některé podmínky. Podešev musí být zaoblená a mít malé řezy, díky nimž bude bota pružná a  delší procházka nebude nijak zvlášť náročná.

Pro elegantní večer, jemné a jednoduché boty

Na elegantní večer jsou vhodné jednoduché boty, se kterými budete vždy mít jistotu správné volby. Pěkné černé lodičky jsou nejjistější volbou, i když hodně záleží na oděvu, který plánujete obléci: pokud jsou to malé černé šaty, můžete si vybrat i boty, které můžete kombinovat s kabelkou či psaníčkem. Pokud jsou vaše šaty více zdobené, možná s aplikací šperků, pak se držte neutrálnějších barev výběrem bílé nebo černé obuvi. První věcí, kterou musíte udělat, je vybrat si ten správný podpatek: pokud umíte na jehlových podpatcích chodit a nedělá Vám problém v nich strávit celý večer, jsou ideální volbou, pokud ale v chůzi si nejste úplně jistá, zvolte ty, které mají klínek nebo platformu, protože poskytují větší stabilitu. Vyvarujte se podpatku 12 cm, když musíte hodně stát. Kdo nemá rád vysoké podpatky, vystačí si i s maximálně 5 nebo 7 cm podpatkem či klínkem.

Modely na večírek

Na večer na diskotéce nebo na večírek zvolte trošku více výstřednější obuv: pokud milujete boty na klínku, vyberte si je v jasných barvách, jako jsou zlaté nebo metalické barvy, které vypadají dobře, jak s krátkými šaty, tak s černými džínami. Na zimu si můžete vybrat vysoké klínové boty, které vám také pomohou zeštíhlit postavu, v kombinaci s úzkými kalhotami nebo krátkými šaty. Ženy, které nemají rády vysoké podpatky, se mohou místo toho rozhodnout pro nižší kotníkové boty. Zkombinujte je s krátkými a ne příliš nápadnými šaty. Tento typ obuvi lze nosit také na jaře.

Eshop CCC vám umožní vybrat si ty správné stylové boty pro každou příležitost. Za atraktivní ceny zde koupíte dámské boty s podpatky, na klínku i platformě, zimní boty i stylové lodičky.