Jako první bychom se měli zamyslet nad tím, zda opravdu chceme zhubnout. Bez odhodlání a pevné vůle to nepůjde. Zamyslete se také nad svým životním stylem. Máte dostatek pohybu? Jíte zdravě a kvalitně? Zdravý životní styl je prostě základ. 

Pravidelný pohyb, vyvážená a pravidelná strava, správný pitný režim a disciplína vám mohou pomoci zhubnout. Ne vždy se to ale povede. Někdy to prostě nejde, ať děláte, co děláte a začínáte tak přemýšlet o pilulkách. Na trhu jich je opravdu hodně a těžko vybrat ty pravé. Než se pro ně rozhodnete, poraďte se se svým lékařem, proč vám nejde zhubnout. Na vině může být zdravotní problém a vy si určitě nechcete ničit zdraví. 

Jednou z možností může být návštěva výživového poradce. Ten při konzultaci odhalí, jakých chyb se dopouštíte a pomůže Vám se jich vyvarovat. Může vás také změřit na profesionální váze. Dozvíte se tak, kolik procent těla jsou svaly a kolik tuky. Při opakovaném měření dokáže ohlídat, zda a jak se tento poměr mění. Můžete vyzkoušet i různé doplňky stravy. Ideální jsou přírodní, které tolik nezatíží organismus. Před jejich výběrem je fajn se poradit s lékařem, výživovým poradcem nebo alespoň v lékárně. Ne každý přípravek sedí každému. 

Přípravků na hubnutí je opravdu hodně. Je mezi nimi ale nutné pořádně vybírat, nebo se raději poradit s odborníkem v lékárně.
Autor: Pilulka distribuce

3 přípravky, které vaši snahu mohou podpořit

Garsin

Doplněk stravy Garsin obsahuje aktivní látky pro podporu metabolismu tuků a kontrolu tělesné hmotnosti. Obsahuje 8 přírodních látek, které společně nastartují Váš metabolismus a spalování tuků, podporují energetický výdej a hubnutí, ovlivňují chuť k jídlu a vylučování vody z těla. Nejlépe před jídlem užívejte 2-3x denně jednu kapsli, účinek se jistě dostaví. Při dlouhodobém užívání pak stačí 1 kapsle denně.

Zelená káva

Slyšeli jste už o tomto zázraku? Jedná se o kávová zrna, která ještě neprošla pražením a proto je v nich zachován vysoký podíl kyseliny chlorogenové. Ta způsobuje pokles hladiny krevního cukru, v jehož důsledku tělo začne odbourávat tuky.

Acai Berry

Bobule z Amazonie jsou další skvělou superpotravinou, která Vám s hubnutím dokáže pomoci. Bobule obsahují velké množství vitamínů, stopových prvků, antioxidantů a fytonutrienty. Acai Berry nastartuje Váš metabolismus a omezí Vaši chuť na sladké. To ale není všechno. Podporuje imunitní systém, díky obsahu vlákniny upraví zažívání, snižuje cholesterol, napumpuje Vás energií a naváže na sebe škodliviny, které následně z těla snáz vyloučíte.

Opakování je matka moudrosti

I když vyzkoušíte některý z přípravků, které mohou vaši snahu zhubnout podpořit, rozhodně to není žádná pilulka, po které jako mávnutím kouzelného proutku zhubnete. Pořád platí ta nejdůležitější pravidla.

Dostatek pohybu

Hýbat se, hýbat se a ještě jednou hýbat se. 

Vyvážená a pravidelná strava

Jezte méně a pravidelně. Zjistěte, co vaše tělo potřebuje a co mu pomůže zhubnout. Každý jsme jedinečný, a proto je i hubnutí individuální záležitost. 

Hubnutí může běh na dlouhou trať. A je to tak správně. Když zhubnete rychle, kila se brzy vrátí a mnohdy jich je ještě víc, než která jste shodili. Buďte tedy trpěliví a vytrvalí – znáte to: Trpělivost růže přináší.