Pustťe si do koupelny slunce a hudbu

Už naše babičky měly pravdu, když říkaly „kam nechodí slunce, chodí lékař“. Pusťte si do interiéru sluneční paprsky! Právě v okamžiku, kdy tělo vystavíte slunci, přestane náš organismus produkovat spánkový hormon melatonin. Slunce vás zkrátka probudí, dodá energii a vše pak půjde rychleji a jednodušeji. Stejné účinky má i hudba. Pocity, pozitivní energie, sebevědomí a chuť do aktivit, to jsou její okamžité účinky. A ráno to platí dvojnásob! Do nového dne tak vykročíte s úsměvem.

Správní pomocníci při ranních rituálech

Vypadat dobře znamená cítit se dobře. Nepodceňujte péči o vzhled. Klíčovou složkou je holení. Zkuste holicí strojky s portfolia značky Braun. Na trhu existují rozličné druhy, všechny vám ale v koupelně ušetří soustu času a výsledky vás určitě překvapí. Například Braun Series 9 se automaticky přizpůsobuje typu vousů a k tomu je velmi šetrný k pokožce. Do stejné rodiny spadá také Braun Series 7. Profesionál v každém ohledu díky čtyřem specializovaným holicím prvkům pojme jedním záběrem více vousů a umožní tak důkladné a zároveň pohodlné holení. Třetím parťákem je Braun Series 3, praktický strojek, který překvapí jednoduchým tvarem, ale zároveň perfektními funkcemi, s nimiž budete mít hladkou tvář raz dva. 

Po koupelnové očistě začněte den zdravou snídaní

Nastartujte svůj den správnou snídaní. Studie ukazují, že snídaně bohatá na bílkoviny má pozitivní vliv na vaši paměť, soustředění i náladu. Mimo jiné potlačí i stres. Snídaně zažene pocit hladu, brzký příjem kalorií nastartuje metabolismus, tělo se udrží v rovnováze až do oběda. Je prokázáno, že mezi snídajícími je méně obézních lidí, stejně jako pacientů nemocných diabetes. 

Fotogalerie
3 fotografie