Nejdelší sex na světě

Podle odborné literatury nejdelší erekce na světě trvala neuvěřitelných 29 dnů. V tomto případě se ale bohužel nejednalo o přirozený jev, ale o nemoc zvanou priapismus. Prim v nejdelší masturbaci drží Japonec Masanobu Sato, který se vydržel ukájet 9 hodin a 58 minut.

A v neposlední řadě prý samotný nejdelší sex trval 24 hodin v kuse. Mladý 34letý muž během něj vystřídal neuvěřitelných 57 partnerek. A podle jeho slov to nebylo vůbec jen tak. Musel se na to, dle vlastních slov, řádně připravit. Nedoporučujeme jej ale napodobovat, mladík totiž po výkonu skončil v nemocnici.

Jak dlouho trvá sex?

Pátrali jsme po tipech, jak prodloužit sex. Průměrný pohlavní styk trvá podle vědců zhruba 9 - 11 minut. Během této doby se většina párů dokáže dostatečně vzrušit a vyvrcholit. Některým mužům stačí 3 sekundy, jiným ani několik desítek minut.

Je možné sex prodloužit?

Někteří muži radí pravidelnou masturbaci. Čím častěji totiž budete masturbovat, tím méně budete nadržení a tím déle také vydržíte v posteli. Odborník v oblasti sexuologie MUDr. Václav Urbánek, CSc. doporučuje zase pravidelnost v sexu: „Úplně nejzákladnějším předpokladem pro prodloužení sexuálního styku je zajištění pravidelnosti v sexuálním režimu muže. Je vhodné uskutečňovat sex několikrát týdně. Pokud totiž mezi jednotlivými ejakulačními vybitími (zejména u jedince mladého) vznikne časový výpadek celotýdenní či delší, tak při následném pohlavním styku pak u každého muže nastoupí tendence k urychlení nebo dokonce k překotnosti ejakulace.

Jiní naopak doporučují meditační techniky, kdy mysl zcela vysoustředíte a tělo uvolníte. Pak byste měli být schopni ejakulaci dostatečně oddálit. Další radou je změna životního stylu. Zcela vyřadit z jídelníčku tučná a nezdravá jídla, zavést spoustu pohybu a s touto změnou by měla nastat také zásadní změna v posteli.

Někteří doporučují malé pomocníčky

Třeba i hvězdám v pornofilmech slouží erekční tabletky. Vy ale vsaďte na čistě rostlinné přípravky. „Ze tří existujících modalit produktu Zerex je pro případy předčasné až překotné ejakulace určen potravní doplněk Zerex extralong,” říká MUDr. Václav Urbánek, CSc. „Užívání Zerexu v doporučeném dávkování bude pro vás bezpečné. Zerex užívejte, a to (v souladu s návodem) před každým sexuálním aktem” doporučuje MUDr. Václav Urbánek, CSc. Zerex Extralong je přírodní doplněk stravy vytvořen pouze z extraktů bylin Maca, Kotvičníku zemního a kakaovníku. A podle zkušeností jeho uživatelů může prodloužit sex až o 30 minut. To už je pořádné prodloužení!

Nemusíte se ale za každou cenu hnát za co nejdelším sexem. Ani partnerka nevydrží „řádit” několik hodin. Zkrátka i v tomto případě platí, že všeho s mírou.