Kultovní tenisky Converse

Boty Converse jsou legendární značkou, v módním světě se pohybuje už sto let a je stále na prvních příčkách top značek. Není se čemu divit. Dámské tenisky Converse jsou nadčasové a univerzální. O pánských ani nemluvě, protože muži si je mohou vzít ke všemu a vždy budou vypadat skvěle. V poslední době se navíc rozmohl trend kombinace elegantního outfitu a sportovních tenisek, což zkrátka nemá chybu. Dámy Conversky nosí k šatům a k sukním a pánové je kombinují s barevnými ponožkami třeba od značky Happy Socks.

Autor: Different.cz

Nová kolekce Converse navíc přichází se skvělou inovací, kterou je pohodlná, vyjímatelná stélka Lunarlon. Tento komfort můžete znát například od značky Nike, boty které nosíte běžně nebo na sport. Typ Chuck Taylor All Star asi nikdy nevymře, maximálně se posouvá kupředu, což dokazuje typ Chuck Taylor All Star II s již zmíněnou, vylepšenou stélkou. Ať už zvolíte nízké nebo kotníkové, první nebo druhý typ, rozhodně uděláte dobře. Conversky jsou prostě stylovka, která nikdy nevyjde z módy.

Luxusní plastové boty Melissa

Kdo nemá v botníku, alespoň jeden pár plastových a voňavých bot Melissa, jako by nebyl. Tato značka je známá po celém světě a všichni ji milují. Boty Melissa jsou nejen pohodlné, snadno udržovatelné a trendy, ale navíc krásně voní po žvýkačkách. Letošní kolekce je inspirovaná 90. léty, plážovou módou a módními stylisty.

Melissa tedy představuje úžasné boty na vysokých platformách, s mohutnými aplikacemi na špičce a vyměkčenými paměťovými stélkami. Plastový patentovaný materiál Melflex se navíc přizpůsobí vaší noze, a tak vás nebudou nikde tlačit. Mimo jiné jsou jednoduše udržovatelné. Melissa si podmanila Brazílie a z ní pak celý módní svět.

Autor: Different.cz

Nadčasové boty Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger se nejprve proslavil díky zvonovým džínům. Své nápady pak rozšiřoval, a tak se dnes do této značky můžete obléci od hlavy až k patě. U paty zůstaneme, protože dámské boty Tommy Hilfiger jsou bezkonkurenční. Letošní kolekce podléhá aktuálním módním trendům a je naprosto luxusní. Tommy Hilfiger například navrhl sportovní tenisky v různých barvách s metalickými a koženými prvky.

Navíc tahle značka z USA je velmi oblíbená pro svou vysokou kvalitu, a tak se u bot Hilfiger nemusíte bát, že se vám po týdnu rozpadnou.

Autor: Different.cz

Espadrilky Toms, které pomáhají světu

Kdo nezná espadrilky Toms, měl by bedlivě číst tento článek. Jelikož značka Toms se proslavila nejen svými ručně vyráběnými espadrilkami, ale hlavně tím, že pomáhá lidem třetího světa. Ve spolupráci s projektem One for One, tedy jeden za jednoho, podporuje chudé a závislé. Za každý pár prodaných bot, tak dostane dítě jedny boty zdarma. Boty Toms jsou krásné a pohodlné. Obsahují vyjímatelnou vnitřní stélku, která je navíc antibakteriální. Boty jsou tedy ekologické, pohodlné a stylové zároveň.

Autor: Different.cz

Tak dlouho nepřemýšlejte a udělejte sobě a svým nohám radost ;) Třeba na módním e-shopu Different.cz. Zasloužíte si to ;)