Pokud se pro tento pohodový způsob hubnutí rozhodnete, v Praze můžete najít jediné místo – Estetické a hubnoucí centrum Pretty Woman & Man na Andělu. Metoda Bailine pochází z Norska a původně sloužila pro kosmonauty na posílení svalové hmoty. Přístroj střídá 40 programů, které se zaměřují na konkrétní partie. Pro zájemce centrum nabízí ukázkovou hodinu zdarma, během které vám změří hodnoty tuku a svalové hmoty v těle a počítač následně vybere nejvhodnější program.

Co vše  řeší?

Bailine je jednou z nejúčinnějších metod na světě, její unikátnost spočívá v tom, že k vytvarování postavy, posílení svalové hmoty a úbytku centimetrů stačí sama o sobě. „Samozřejmě je lepší, když klient hubnutí podpoří ještě úpravou jídelníčku. Důležitý je také pitný režim. Za jedenáct let existence má ovšem naše centrum spoustu klientů, kteří dosáhli výborných výsledků pouze za podpory metody Bailine,“ potvrzuje majitelka centra Renata Hawaz s tím, že v poslední době je i čím dál víc klientek, které si pochvalují, že jim tato metoda pomáhá i s inkontinencí.  Je to díky tomu, že se při ní zpevňuje i vnitřní svalstvo. A výsledky? Dostaví se už v prvních týdnech, k výraznější ztrátě nadbytečných centimetrů dochází po deseti lekcích. Ideální je terapii absolvovat dvakrát až třikrát týdně.

Autor: Shutterstock

Jak to funguje?

Nemusíte být nijak fyzicky zdatní, ani sportovci. Jednoduše se položíte na lehátko a necháte přístroj pracovat za vás. Jedna terapie trvá 45 minut, ty se ale rovnají 2,5 hodinám, které byste museli strávit v posilovně. Právě díky nenáročnosti je metoda vhodná i pro starší lidi a pro ty, kteří z časových důvodů nestíhají návštěvu posilovny. „Do posilovny chodím nerada, ale udržovat si postavu a kondici musím. Takže Bailine je pro mě naprosto ideální. Tento systém mi umožňuje hubnout i posilovat, aniž bych musela absolvovat namáhavá cvičení. A ještě si při každé terapii mohu v klidu a v naprostém soukromí číst, učit se texty nebo odpočívat. Z dosažených výsledků jsem nadšená, takže mohu Bailine s radostí doporučit,“ potvrdila zpěvačka Bára Basiková, která díky této metodě zhubla 15 kilo.