Pravidelný sex zlepšuje náladu

Nikdo asi nepochybuje o tom, že milování nás naplňuje radostí, štěstím a optimismem, protože tělo při něm vyplavuje důležité hormony, zejména endorfiny a oxytocin. Pravidelný sex zlepšuje náladu, utužuje fyzickou kondici, naši odolnost a imunitu, ale také prohlubuje partnerské porozumění a intimitu. Zkrátka a dobře nám prospívá po všech stránkách.

Pravidelný sex zlepšuje vztahy

Nic ale nefunguje na sto procent. I když k sobě dva lidé pociťují náklonnost a lásku, do vztahu se někdy vkrade stereotyp a chuť na milování začne opadat. V pozadí bývá často únava, starosti, nedostatek spánku, všudypřítomný stres, nedostatek nových podnětů. Radost se pomalu vytrácí…

Jakmile se jeden z partnerů začne sexu vyhýbat, intimní soužití dostává citelné trhliny. Pokud ve vztahu dlouhodobě chybí pravidelný sex, promítne se to dřív nebo později do každodenního života.

Pravidelný sex zlepšuje zdraví

Ženy bývají náladovější, náchylnější k depresím, začnou partnera podezřívat nebo si už nepřipadají tak žádoucí. U mužů hrozí problémy s erekcí, v některých případech se dokonce zvyšuje riziko rakoviny prostaty. Jakmile milostný život chřadne, podepíše se to na fyzickém a psychickém zdraví obou partnerů.

Jak vrátit do vztahu znovu chuť na milování?

Stává se, že ani jeden na toto choulostivé téma nechce mluvit. Oba přitom touží po tom, aby se vše vrátilo do starých kolejí, ale nevědí, jak na to. Pokud jsou partneři v letech a mužova erekce už není, co bývala, potíže se ještě prohlubují. Strach z případného selhání může být důvodem, proč se tito lidé pravidelným milostným hrátkám vyhýbají. Utíkají týdny, měsíce, roky a sexuální život skomírá. Pomoc máme přitom na dosah ruky. Příroda je moudrá a ví, jak napravit, co se pokazilo.

Existují bylinky, které přirozeně zvyšují chuť na sex. Nikdo po vás nechce, abyste je chodili sbírat do lesů, luk a polí. Odborníci dali hlavy dohromady a nabídli tablety, které jsou vyrobené právě z extraktů těchto rostlinek. Tabletky Zerex nezpůsobují bolesti hlavy ani žaludeční potíže. Jde o certifikovaný doplněk stravy, který je k dostání bez lékařského předpisu. Tento čistě přírodní preparát pomáhá k tomu, aby se do vztahu znovu vrátila chuť na milování a aby milostný akt trval tak dlouho, dokud oba partneři neprožijí plné uspokojení.