Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Královna silvestrovského večírku: 6 tipů, na co nezapomenout!

/
  • Na silvestrovské party buďte za neodolatelnou!
    Na silvestrovské party buďte za neodolatelnou! (Shutterstock.com)
    29. prosince 2016 ● 09:31

    Čeká vás silvestrovská party? Poradíme, jak být za tu největší kočku! Protože nezáleží jen na super účesu a padnoucích šatech, celek dělají detaily!

  • 1.

    Zvolte ideální kabelku!

    Při výběru kabelky přemýšlejte nad tím, co bude jejím obsahem. Určitě nezapomeňte na prostor pro telefon, klíče, občanku, kartičku zdravotní pojišťovny, místo na kosmetiku a drobnosti. Neberte si zbytečně velkou kabelku, se kterou byste vypadala, jako když jdete na nákup, ale ani příliš malé psaníčko, do kterého se vám nic nevejde. Ideálně zvolte klidně o něco větší kabelku, do které si dáte psaníčko s tím nejnutnějším a kabelku si potom nechejte v šatně. Přibalit do ní můžete i balerínky, kdyby už vaše nohy nezvládaly ten proklatě vysoký podpatek.

    Na silvestrovské party buďte za neodolatelnou!
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Přibalte náhradní silonky

    Není nic horšího, než když se vám na silonkách objeví nevzhledné oko, které má navíc tendenci se neustále zvětšovat. Pro případ, že se vám silonky roztrhnou, s sebou vždy mějte jedny náhradní, které můžete bez obav nechat v kabelce v šatně.

    Na silvestrovské party buďte za neodolatelnou!
    Autor: Shutterstock

  • 3.

    Rozlučte se s pupínky!

    Máte vybrané šaty, lodičky, kabelku, vše skvěle zkombinované, ale ráno v den večírku objevíte na své tváři nově vyrašený pupínek, který dokáže zkazit celý make-up. Nezoufejte a vyzkoušejte rychlou a účinnou pomoc - krycí tyčinku. Nanesete jej na pupínek, na to make-up a večer budete za hvězdu!

    Na silvestrovské party buďte za neodolatelnou!
    Autor: profimedia.cz

  • 4.

    Vyčleňte si peníze na taxík

    Myslete na to dopředu a nechte si peníze stranou, ideálně v kabelce v šatně. Tato železná rezerva poslouží k zaplacení taxíku a bezpečné cestě domů. Běhat v »ovíněném« stavu v koktejlkách po městě není nic příjemného a hlavně bezpečného!

    Nechcete sknčit po večírku s bolehlavem? Musíte dodržovat jednoduchá pravidla!
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Mějte s sebou šampon i svačinu

    Mějte s sebou vždy miniaturu suchého šamponu, který vám pomůže nejen s rychlým stylingem uprostřed večera, ale také ráno, kdy dokáže rychle a efektivně pomoci. Třeba i od cigaretového zápachu. A mějte s sebou i chytrou svačinku třeba ovocné pyré, kterou využijete, když vás přepadne hlad. Rozhodně lepší, než ho zahánět v nejbližším fastfoodu.

    Na silvestrovské party buďte za neodolatelnou!
    Autor: Shutterstock.com

  • 6.

    Nezapomeňte na »pepřák«

    Jako královna večírku jistě upoutáte pozornosti víc než dost. V některých případech však pozornost není až tak vítána. Zvláště když se pohybujete nočním městem sama. Pro pocit bezpečí je dobré vybavit se pepřovým sprejem, který může být prvním pomocníkem. A na závěr si s sebou vezměte příjemný doprovod, protože ve dvou se lépe táhne!

    Na silvestrovské party buďte za neodolatelnou!
    Autor: Shutterstock

Dnešní horoskopy