Do Do ruky

s
Autor: archiv

Potřebujete kilo brambor, pastelky, Brufen, černé tričko a plakát Boba Marleyho a přitom máte nohu v sádře a rodina je daleko?

Žádný problém, pokud jste z Prahy.  Stačí napsat SMS zprávu a do hodiny máte doma všechno, na co si vzpomenete – léky, potraviny, květiny, dárky i občerstvení. Kurýři DODO dovezou cokoliv, co je legální, a to 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. Přes den se „dodové“ pohybují po Praze prostřednictvím MHD, v noci využívají automobily. V současnosti pro DODO pracuje přibližně 35 kurýrů.

Objednat si můžete na facebookové stránce DODO, na telefonním čísle, nebo zaslat SMS za standardní tarif. Do tří minut obdrží zájemce odpověď s návrhem ceny. Pokud souhlasí, sladí si místo a čas doručení. Není nutné nic zařizovat, hledat, posílat nebo vyzvedávat, vše obstará DODO. Aktuálně se doba doručení pohybuje kolem 47 minut. Za zboží navíc nezaplatíte více, než je běžné. Tato služba totiž dokáže získat lepší ceny od obchodníků. Nakonec na telefon přijde link s elektronickou fakturou.

To je masáž

s
Autor: archiv

Bolí vás záda, ale prostě se k masérovi nedostanete? Pozvěte maséra nebo masérku večer k sobě domů.

Startup To je masáž (tojemasaz.cz) funguje jednoduše: po počáteční registraci (jméno a telefonní číslo) musí uživatel ověřit svůj účet zadáním kódu, který mu přijde do SMS. Pak zadá adresu, datum a čas (jen ve všední dny mezi 19:00 a 23:00), vybere, zda si přeje maséra či masérku (nebo je mu to jedno) a vyčká na jeho či její příjezd.

Služba se zaměřuje hlavně na pracovně vytížené klienty, za kterými večer dorazí domů nebo do kanceláře. Masáže je možné objednat v pracovní dny a to od 19:00 do 23:00. Hodinová masáž stojí 1190 Kč. V ceně je doprava a veškerý servis včetně spropitného a parkování. Masáže je možné objednat pouze v Praze.

Gurmánské vaření pro Brňáky

s
Autor: archiv

Gurmetto.cz je pro ty, kdo rádi vaří, ale nemají čas shánět ingredience na vybrané pochoutky.  Každý týden sestavuje 3 recepty, a potraviny v množství, jaké si objednáte na webu  a recept doručí ve stanovenou dobu na dohodnutou adresu v Brně a okolí. Balíčky dováží 1x týdně, vždy ve čtvrtek.

Pak už můžete vařit podle jednoduchých receptů a ze zcela čerstvých surovin.