Minimalistické líčení

Pleť
I minimalistické líčení je nutné začít s důkladně vyčištěnou a hydratovanou pletí, kterou připravíte na nanesení make-upu. Voděodolná textura make-upu vydrží až do odlíčení. Nebojte se také použít trochu rozjasňovače, který podtrhne mladistvý vzhled a půvab tváře. 

Oči
Použitím světle růžového očního stínu na celé pohyblivé víčko docílíte romantického a jemného vzhledu. Líčení můžete zvýraznit hnědým nebo šedým odstínem ve vnějším koutku oka. Nakonec naneste řasenku pro mimořádný objem a prodloužení řas.

Rty
Výsledný vzhled celého líčení jednoduše doplníte leskem na rty. Dodá mu elegantní a upravený vzhled, rty barevně tónuje a hydratuje.

Tip vizážisty Tomáše Vidy: „Vaše ruce sehrají během svatebního obřadu, obzvlášť při výměně prstýnků, důležitou roli. Jejich krásu podpořte jemným perleťovým lakem na nehty. Budou působit upraveně a decentně."


Romantické líčení 

Před samotným líčením pleť důkladně vyčistěte. Použijte podkladovou bázi, která pleť vyhladí, vyplní vrásky a póry, zabrání usazování make-upu a zvýší jeho odolnost v průběhu celého dne. Zvolte krycí voděodolný make-up, který pleť sjednotí a zakryje všechny nedokonalosti. Zmatňující minerální pudr svojí přilnavostí zaručí perfektní konečný efekt. Výsledkem bude pěstěný a barevně sjednocený vzhled pleti.

Tip vizážisty Tomáše Vidy: „Svatební den je často i o slzách štěstí, spolehněte se proto na voděodolné produkty."

Oči
Oči můžete nalíčit výrazněji a zároveň zachovat něžný dojem. Aplikujte jemný zlatý odstín do středu víček a pod obočí. Přidejte hnědý odstín, který dodá očím důraz. Pro výjimečný objem a prodloužení řas použijte řasenku Angelash.

Rty
V průběhu celého svatebního dne budete rozdávat polibky na všechny strany. Pro pocit vláčných rtů je důkladně hydratujte. Na rty naneste dlouhotrvající briliantový lesk, který ke rtům důkladně přilne a nebude se lepit.

Tip : Dokonale sladěné jemné šperky nechají vyniknout vašemu přirozenému půvabu.

Zdroj a foto:  Dermacol