Vodafone totiž nabízí neomezené balíčky k předplaceným kartám. Můžete tudíž volat či psát zprávy bez omezení, i pokud máte kartu a nechcete podepisovat žádnou smlouvu. „Mám ráda věci pod kontrolou, ale neustálá obava z toho, jestli mám na kartě dost kreditu, mě trochu unavovala. Přiznám se, že jsem také občas záviděla známým, kteří díky neomezenému volání nemusí počítat každou provolanou minutu. Ty balíčky jsou pro mě ideálním řešením,“ říká spokojeně paní Alena (47) z Berouna.

Balíček s neomezeným voláním v síti přitom pořídíte na 30 dní již za 99 korun. Navíc si ho můžete aktivovat kdykoliv znovu, anebo rovnou zvolit balíček s automatickým obnovováním po měsíci.

Autor: Vodafone ČR

Bezstarostná aktivace

Díky balíčkům s automatickým opakováním nemusíte myslet na to, že byste si měli balíček jednou za 30 dní znovu aktivovat. Ovšem jen v případě, že na kartě máte dost kreditu. Nemůže se tak stát, že byste provolali víc, než sami chcete. „Balíčky od Vodafonu jsem používala již dříve, většinou jsem je ale zapomněla po měsíci znovu aktivovat a zjistila jsem to až ve chvíli, kdy jsem si potřebovala zavolat. Teď mi vyhovuje, že na to někdo myslí za mě, balíčky se mi obnovují automaticky a já můžu volat neomezeně do aleluja,“ potvrzuje výhody automatického obnovování paní Jaroslava (65) z Humpolce. Ani automatická obnova vás ale k ničemu nezavazuje, balíček si můžete kdykoliv snadno vypnout.

Dobíjení pod kontrolou

Pokud navíc patříte mezi ty, kteří si čas od času zapomenou kredit dobít, má Vodafone řešení i pro vás. S Chytrým dobíjením se vám totiž může kredit pravidelně dobíjet z vaší platební karty. Sami si přitom nastavíte jakou částkou a jak často. Nechte si ho dobíjet každý měsíc, anebo třeba jen v případě, kdy vám klesne pod 60 Kč. „U předplacené karty mi vyhovuje, že mám výdaje neustále pod kontrolou. Několikrát se mi ale stalo, že jsem si ji zapomněl dobít a skončil na suchu. Naštěstí Vodafone přišel s Chytrým dobíjením, které se o to stará za mě, takže můžu kredit pustit z hlavy,“ libuje si Roman (38) z Prostějova.

Snadno tak můžete držet pod kontrolou výdaje nejen na svém mobilu, ale i u svých dětí. Pokud totiž máte u Vodafonu paušál, můžete ze svého Vyúčtování dobíjet kredit svým blízkým. S každým Chytrým dobitím vám navíc Vodafone přidá 10 % kreditu zdarma jako bonus.