Chcete-li telefon vyhrát, stačí si pustit živý přenos na YouTube (ZDE). Postupem času se přímo ve vysílání zobrazí indicie, které vám s určením přesné polohy mohou pomoci. Pokud poznáte, odkud telefon vysílá, vypravte se co nejrychleji na místo, pořiďte si selfie a společně se soutěžním kódem z místa přenosu ji odešlete na s6livestream@gmail.com. O vítězi smartphonu Samsung Galaxy S6 edge+ pak rozhodne porota, která vybere nejkreativnější selfie.

Autor: Samsung

Živý přenos přímo z vašeho telefonu

Funkce Live Broadcast spočívá v tom, že uživatelé mohou v reálném čase vysílat aktuální dění ve Full HD kvalitě přímo z telefonu na jeden či celou skupinu kontaktů anebo přímo veřejně přes YouTube Live. Kdokoli, kdo dostane YouTube link od uživatele Galaxy S6 edge+, může sledovat živý přenos ze svého smartphonu, tabletu, PC nebo Smart TV s připojením na YouTube.

O smartphonu Samsung Galaxy S6 edge+ 

Galaxy S6 edge+ je smartphone s 5,7" displejem, který spojuje formu a funkčnost prostřednictvím špičkových funkcí, nejlepší zobrazovací technologie, unikátního dual-edge designu, nejpokročilejšího fotoaparátu pro dokonalé fotografie a videa či nejmodernějšího rychlého nabíjení bezdrátově i přes kabel. S výkonným procesorem a operační pamětí 4 GB RAM dokáže smartphone Samsung Galaxy S6 edge+ nabídnout nejvyšší kapacitu a výkon na trhu, který uživatelům přináší dosud nejrychlejší multitasking i pohotový přístup na sociální sítě. 

Soutěž probíhá od 7. 12. 2015 do 20. 12. 2015. Podrobná pravidla naleznete zde.